Локомотив (Сф) победи Волов (Шумен) с 2:0 в контрола

Локомотив Сф. победи Волов Шм. с 2:0 в първата контрола на „червено-черните” от подготвителния лагер на отбора край морето. Точни за локомотивци бяха Мартин Камбуров в 60-ата минута и Виктор Шпишич в 80-ата мин.

Локомотив Сф. победи Волов Шм. с 2:0 в първата контрола на „червено-черните” от подготвителния лагер на отбора край морето. Точни за локомотивци бяха Мартин Камбуров в 60-ата минута и Виктор Шпишич в 80-ата мин.

Старши треньорът на „железничарите” Драгомир Окука изпробва през двете части на срещата два различни състава при еднакви схеми на игра 4-4-2, като и в двата случая футболистите в червено-черно показаха добра игра и като цяло изиграха един полезен тренировъчен мач. Приятно впечатление направи с играта си 20-годишният аржентинец Федерико Родригес, който от няколко дни е в лагера на  локомотивци за проби, като именно „гаучото” изработи първия гол.

Малко след влизането си в игра той получи топката по десния фланг, там напредна финтирайки двама противникови играчи и от аутлинията центрира хубаво към Мартин Камбуров. Камбуров овладя топката в малкия пеналт с гръб към вратата и там хитро се завъртя около опитващите се да го блокират вратар и защитник и с техничен удар вкара кълбото в мрежата. При следващото попадение Дяков и Шпишич разиграха двойно подаване, при което хърватинът се озова в наказателното поле и с хубав шут прати топката във вратата на шуменци. Следващата контролна среща на Локомотив (Сф) ще е в събота от 14.30 часа срещу Калиакра отново на спортния комплекс в Албена.

Ето и съставите на Локомотив Сф. през двете части и подредбата на футболистите (в срещата поради леки контузии участие не взеха Зоран Балдовалиев, Иван Бандаловски, Даниел Генов, Преслав Йорданов и възстановяващия се след операция на коляното Иво Иванов):

Първо полувреме:

32. Румен Тинков

12. Дарко Савич     14. Георги Николов   3. Ваня Дзаферович     11. Кристиян Добрев (к)

17. Ивайло Димитров  31. Калоян Караджинов  16. Христо Коилов  6. Христо Златински

13. Драгомир Марков     15. Данаил Митев


Второ полувреме:

88. Валентин Галев

20. Аделино Лопеш  24. Иван Пасков  5. Георги Марков  11. Кристиян Добрев (к)

32. Федерико Родригес  10. Светослав Дяков  18. Румен Горанов  30. Димо Атанасов

8. Виктор Шпишич   19. Мартин Камбуров
 На снимката: Федерико Родригес (на преден план)
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки