Обрат: Гигов остави Велков начело на Локо /Сф/

Набелязал съм вече нови играчи, трябва да се върнем в „Надежда", каза наставникът

Обрат: Гигов остави Велков начело на Локо /Сф/

Собственикът на Локо Сф Николай Гигов остави начело на тима Антон Велков. Треньорът на железничарите бе гласен за спортно-технически директор, а наставник трябваше да стане Атанас Атанасов. Орела обаче засега е отказал да поеме железничарите. Така на този етап няма да има промяна на треньорския пост.

"Имах разговори с г-н Гигов относно тима. Ще продължа да бъда начело на отбора и през новия сезон", сподели пред „Тема спорт” Велков. Той добави, че вече работи по селекцията на тима и има набелязани нови попълнения.

"До няколко дни ще обявим на кои футболисти няма да разчитаме през следващия шампионат. Вече започнахме работа по селекцията за новия сезон. Набелязали сме няколко играчи, но за момента не мога да ви кажа имената им, тъй като нищо около преминаването им при нас не е сигурно.

Надявам се до началото на лятната подготовка да сме готови със селекцията. Знаете обаче, че не всичко зависи от нас. Стига да намерим точните играчи и да можем да ги привлечем, ще го направим", сподели треньорът на железничарите. Велков каза още, че не е напълно запознат със ситуацията около лиценза на Локомотив, но очаква отборът да се сдобие с такъв.

"Доколкото знам, тези дни трябва да се плати само една сума за съдийски такси и глоби. Очаквам да ни бъде даден лиценз. По-важна е темата със стадиона, която е дискутирана от доста време.

Г-н Гигов работи сериозно, за да може да домакинстваме в "Надежда". Издадено е предписание какво трябва да се оправи. Надявам се всичко около него най-накрая да завърши благополучно", каза още Велков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки