Илиян Илиев - Нямаше подценяване

Според Илиев Берое е бил по-добрият отбор

Илиян Илиев - Нямаше подценяване

 Старши треньорът на Берое Илиан Илиев даде своя коментар за Beroe Online след загубата на тима от Ботев (Криводол) с 0:1. "Превъзхождахме в срещата, но не успяхме да отбележим гол. Дадохме шанс за изява на няколко човека - от едни сме доволни от други не. Със сигурност нямаше подценяване, искахме да продължим. Пропуснахме няколко положения, греди имахме, спорна дузпа. И да говорим след мача няма смисъл. Всички варненски съдии свирят срещу нас, но няма какво да се оправдавам”, заяви в началото Илиан Илиев.

Наставникът на старозагорци продължи: “Пак казвам – със сигурност не сме подценили съперника. От тези момчета които по рядко взимат участие и днес играха съм доволен от Райчев, от Марко въпреки, че му свършиха силите също, а от другите не толкова. До зимната пауза има още 5 мача. След тях със сигурност ще има промени в състава т.к. виждате Захари на един крак не може да ни решава нещата. Момчето вкара в последните 2 мача 3 гола, други на които им гласуваме доверие…, а то няма и други. Наско в доста случаи минава покрай мача. Не знам какво му е в главата на 19-20 годишно момче освен да играе футбол. Със сигурност се старае, но не му излизат нещата. Във втората минута от голлинията я изкара в гредата. Това не е толкова до майсторство колкото до концентрация.”

“За какво да пускам Жеков и Видолов? Примерно Слави има проблем с контузията и затова го запазих, Пепи Димитров е в същото положение. За какво да пускам Коцето при тази селения тук и селска чест? Виждате какво е – бавене, ритане, търкаляне и геройство”, завърши наставникът на старозагорци.

“Първо видяхте с кои футболисти играхме днес. На практика това ни е вторият състав, заради многото контузените състезатели. Не приемам загубата и мен боли за това нещо. Да кажем, че е резил – не е. Приоритет за нас е влизането в А група, но все пак трябваше едно достойно представяне в турнира за Купата на България. От тук нататък продължаваме да гоним нашата цел – влизането на отбора в А група”, бяха първите думи на ген. Димитров.

“Нека първо преспим, а пък утре сутринта ще преценя дали има нужда от санкции. В петък сутринта пристигам в Стара Загора, ще се съберем ръководство, треньорите, ще обсъдим мачът и ще преценим. Не са важни наказанията, по важното е играчите да осъзнаят нещата. Всички виждаме, че куцаме в нападение и ни е трудно, но такъв е етапът. Да завършим полусезонът, трансферният прозорец е от Нова година. Търсим нападатели, в преговори сме и предполагам, че ще решим този проблем който стои пред нашият отбор”, каза още председателят на НС на Берое.

“Мисля, че не трябва да нарушаваме ритъма който е предприет в отбора. Гоним си нашата цел. Промени в спортно-техническият щаб няма да решат проблемите в нападението и да се вкарват голове. Трябва да търсим хора които да вкарват голове. Стигаме до наказателното поле на противника и не можем да си реализираме положенията. Видяхте и днес – две греди, изпускаме чисти положения. Мачът можеше да си го решим още в 4-ата минута и спокойно да продължим да си играем играта”, допълни силният човек в Берое.

Ген. Димитров говори и за предстоящият мач в Раднево: “Ще направим всичко възможно да вдигнем отбора, да вдигнем психическото състояние на момчета. Климата не е нарушен. Основното е да ги възстановим от днешният мач и да вдигнем психическото състояние. Не трябва да се подценяват отбори от малките селища. Предполагам, че няма да ги подценим и ще излезем с необходимата сериозност за да може да се поздравим с успех”.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки