Александър Тодоров пред Novsport: Днес ще доплатим на Ботев за Саидходжа и Минев

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви пред Novsport.com, че днес от клуба ще изчистят задълженията си към Ботев за Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Той допълни още, че всичко около двамата ще бъде точно и те ще останат футболисти на ЦСКА. "Преди бяхме дали пари на Ботев и само остана да се доплати една малка сума, която смятаме да оправим днес. Няма никакъв проблем с двамата и те ще останат в ЦСКА. Има още малко задължения, които трябва да изчистим, но всичко ще бъде наред. Искът на Велизар Димитров е с краен срок до 31-ви март и той също ще бъде погасен. В клуба няма проблеми и всичко ще бъде изплатено", заяви Тодоров.

Александър Тодоров пред Novsport: Днес ще доплатим на Ботев за Саидходжа и Минев

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви пред Novsport.com, че днес от клуба ще изчистят задълженията си към Ботев за Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Той допълни още, че всичко около двамата ще бъде точно и те ще останат футболисти на ЦСКА.

"Преди бяхме дали пари на Ботев и само остана да се доплати една малка сума, която смятаме да оправим днес. Няма никакъв проблем с двамата и те ще останат в ЦСКА. Има още малко задължения, които трябва да изчистим, но всичко ще бъде наред. Искът на Велизар Димитров е с краен срок до 31-ви март и той също ще бъде погасен. В клуба няма проблеми и всичко ще бъде изплатено", заяви Тодоров.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки