Красимир Балъков ще се срещне днес с феновете на Черноморец

Поредна среща с феновете на отбора ще проведе в петък от 19 часа мениджърът на „акулите” Красимир Балъков. От началото на месеца магическият халф разговаря няколко пъти с представители на привържениците, като срещите станаха традиционни.

Красимир Балъков ще се срещне днес с феновете на Черноморец

Поредна среща с феновете на отбора ще проведе в петък от 19 часа мениджърът на „акулите” Красимир Балъков. От началото на месеца магическият халф разговаря няколко пъти с представители на привържениците, като срещите станаха традиционни. 

Представителите на фенското движение в досегашните си контакти с Балъков споделиха основните си виждания за сплотяване и разрастване на масата на привържениците, а от своя страна мениджърът се ангажира с решаването - стъпка по стъпка на идеите и желанията на агитката.
 
 

Първите резултати вече са налице. Те се изразяват в значително повишения интерес на феновете към двубоите от първенството, като тенденцията за увеличаването на фенската маса ще се развива с всеки следващ мач на отбора. В момента се търси подходящо място за изграждане на фен-клуб, където привържениците ще могат да се събират, да дискутират, да гледат футболни мачове. Предвижда се до края на първенството да бъдат разработени и одобрени фенски артикули, т. като интересът към тях е голям и постоянно расте. Идеята на Балъков е крачка по крачка, в „Черноморец – Бургас” да се въведат правилата и застъпят основните дейности, характерни за фен – клубовете от страните с развита футболна култура като Германия, Швейцария, Австрия. 
 

Поредната среща, която ще се проведе днес от 19 часа в кафе „Палмите” в центъра на Бургас, се очаква да бъде най-многобройна. На нея ще продължи дискусията между Красимр Балъков, представители на футболния клуб и привържениците, за мястото и ролята на феновете като един  от важните фактори в живота на футболния клуб.
 
 
Всеки желаещ е добре дошъл. На срещата Красимир Балъков ще раздаде календари на отбора с личен автограф, както и с автографи на футболистите.  
Илия Груев: Лудогорец е това, което трябваше да бъде Черноморец

От 18 треньора във Втора Бундеслига, само трима бяхме чужденци

Златко Янков на 50: Още ме е яд, че не фаулирах Баджо за първия му гол

Мечтата ми е да работя в Турция, там ме уважават повече, отколкото в България, откровен е Фара

Черноморец грабна Купата на малките майстори

На финала "акулите" победиха Карнобат с 4:0 и вдигнаха шампионската купа

Християна Гутева ще ръководи Поморие - Локомотив ГО

Вижте всички съдийски назначения за срещите от XXX кръг на "Б" група

Всички победители в турнира за Купата на България

ЦСКА вдигна трофея тази година

Назначиха реферите за кръга в „Б” група

Вижте всички наряди

Крушарски: Нека се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, червени и други

„Нека държавните и общински институции помогнат на всеки един спортен клуб, независимо от името му”

Черноморец Бургас спря устремилия се към титлата при юношите Лудогорец

"Акулите+ се наложиха с 2:1

Изпълкомът ще утвърди форматите на първенствата в А и Б групи на 8-и юни

Професионалните лицензи ще станат ясни до 27-и май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки