НКП за баража: Нагла подигравка с над 2 млн. левскари, нашето търпение свърши!

„Призоваваме ръководството да не участва в поредния фарс

НКП за баража: Нагла подигравка с над 2 млн. левскари, нашето търпение свърши!

Националният клуб на привържениците на Левски публикува декларация в официалния си сайт и призовава отбора да не играе в баража за Лига Европа срещу Верея в неделя.

Припомняме, че днес БФС реши третият в крайното класиране тим на "сините" да играе бараж срещу първия от втората осмица Верея за последната европейска квота.

Така четвъртият Дунав се класира директно за квалификациите на Лига Европа, заемайки мястото на втория ЦСКА, който не получи лиценз.

Ето и цялото обръщение на НКП без редакторска намеса от Novsport.com:

Левскари,

След изцяло безпринципното и противоречащо на собствения им правилник решение на БФС от днес за така наречения бараж, което в своята същност е нагла подигравка с над 2 милиона левскари, нашето търпение свърши!

Призоваваме всяко "синьо" сърце да дойде в неделя в 18:00 часа в парка до стадион "Георги Аспарухов" и всички заедно, обединени в каузата на най-големия български клуб и носещи в сърцата си името на най-великия българин, да покажем, че така повече не може!

На стадиона няма да се влиза, а вместо това ще се разходим из улиците на нашия град, за да покажем, че вече няма да търпим гаврата със закони, правила и морал, че е настанало време всеки да избере страна - правдата или безчестието, заветите на основателите и патрона ни или олигархията и мафията!

Призоваваме и ръководството на любимия отбор да не участва в поредния фарс и да не разрешава на футболистите да легитимират поредната провокация срещу Отбора на народа! В момента е настанало време разделно и нямаме оправдания за отсъствие.

Пътят е само един и всички заедно ще го извървим с гордо вдигнати глави. Организирани и неорганизирани, фракции и клубове, големи и малки - заедно в борбата за справедливост!

Никой не е по голям от Левски, а Апостола очаква нашите дела, не думи!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки