Садъков: Мачът с ЦСКА не е уреден, искаме победа над шампионите

„Ако излезем със същата нагласа, с която подходимхе в предните два мача, утре ще се получи интересен двубой. Видя се, че имаме сили и възможности да победим. Момчетата са достатъчно добри професионалисти и ще успеят да се възстановят въпреки краткото време между двете срещи. ЦСКА имат предимство, тъй като са почивали ден повече, но ние сме домакини и нямам съмнения, че ще играем с 12 души. Както винаги - това ще е нашата вярна публика“, заяви Садъков на днешната си пресконференция. Специалистът допълни, че се надява съдията Христо Ристосков да свири това, което вижда на терена. На журналистически въпрос дали се очаква премиите за победа да бъдат удвоени, наставникът бе лаконичен.

Садъков: Мачът с ЦСКА не е уреден, искаме победа над шампионите

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков изрази оптимизъм преди утрешния мач с ЦСКА от 13,00 часа в Пловдив.

„Ако излезем със същата нагласа, с която подходимхе в предните два мача, утре ще се получи интересен двубой. Видя се, че имаме сили и възможности да победим. Момчетата са достатъчно добри професионалисти и ще успеят да се възстановят въпреки краткото време между двете срещи. ЦСКА имат предимство, тъй като са почивали ден повече, но ние сме домакини и нямам съмнения, че ще играем с 12 души. Както винаги -  това ще е нашата вярна публика“, заяви Садъков на днешната си пресконференция. Специалистът допълни, че се надява съдията Христо Ристосков да свири това, което вижда на терена. На журналистически въпрос дали се очаква премиите за победа да бъдат удвоени, наставникът бе лаконичен.

"Нашата работа е да победим. Оттам нататък ръководството ще си реши дали ще удвоява или утроява премиите“. Садъков призна, че не знае дали от Левски ще стимулират допълнително „черно-белите“ за успех срещу ЦСКА. Той бе особено раздразнителен относно материали в медиите, твърдящи, че отборът му е взел участие във въртележка, включваща победа срещу Черноморец и загуба от ЦСКА.

"Значи ще загубим от ЦСКА и Левски, но ще победим след това Спартак Варна. Какво повече да коментирам. Всеки е свободен да пише каквото си иска. Някои сайтове твърдяха, че съм сънувал победа в Бургас. В интерес на истината, наскоро не ми се е случвало да сънувам", завърши наставникът на Локомотив.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки