Хамилтън: Ще играя на сигурно и ще спечеля

Пилотът на Макларън Люис Хамилтън остава оптимист до края , той ще стартира от четвърта позиция, докато неговият основен конкурент Маса е с пол-позишън.

Хамилтън: Ще играя на сигурно и ще спечеля
Пилотът на Макларън Люис Хамилтън остава оптимист до края и твърди, че се намира в добра позиция за днешния старт в Бразилия, съобщава официалният сайт на състезанието formula1.com.

 

Британецът ще стартира от четвърта позиция, докато неговият основен конкурент Фелипе Маса е с пол-позишън. Въпреки голямото напрежение около титлата, Люис твърди, че е спокоен и съсредоточен както винаги. Той се нуждае само от пето място на "Интерлагос", за да си осигури титлата.

 

"Нямах някакъв особен подход към този уикенд. Дойдохме тук за да се опитаме да победим. Показахме добро време, но стратегията, която избрахме май не беше от най-добрите", подчерта Люис.
„Тук в Бразилия вали здраво, така че на всички ще ни е тежко, но когато е мокро, всичко се свежда до това кой владее болида си по-добре. Ако вали ще имаме голямо предимство. Също така не знаем какво ще предприеме Фелипе. Радвам се за него. Не се притеснявам от Алонсо. Не мисля, че ще имам проблеми с него. Знам, че ще е трудно на старта, но всички пилоти се уважаваме взаимно. Ако направя лош старт ще е нормално да ме изпревари или поне атакува. Ще се опитам да остана пред него. Отново ще се опитаме да играем сигурно и да спечелим", завърши Хамилтън.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки