Дани Гуиса вярва, че Фенербахче ще успее да премине в следващата фаза на ШЛ

Нападателят на Фенербахче Даниел Гуиса вярва, че истамбулският тим, спечелил една единствена точка досега в групите на ШЛ, има потенциала да продължи участието си в престижната надпревара

Нападателят на Фенербахче Даниел Гуиса вярва, че истамбулският тим, спечелил една единствена точка досега в групите на ШЛ, има потенциала да продължи участието си в престижната надпревара.
„Не губя надежда”, заяви Гуиса пред интернет страницата на УЕФА. „Същото се случи и с Ливърпул миналата година. След три кръга те също имаха една спечелена точка, но въпреки всичко продължиха напред. Ние също разполагаме с шанс и вярвам, че ще успеем да поднесем изненада”.
Преди ответния двубой срещу Арсенал Гуиса е пределно мотивиран от желанието да продължи дебютното си участие в Шампионската лига: „Двубоите са изключително трудни и ние сме длъжни да използваме възможностите си в максимална степен. Разполагаме с три мача, в които да покажем на какво сме способни, и които сме длъжни да спечелим”.
Присъствието на Лиус Арагонес в турския тим само спомага за увереността на Гуиса: „Той разполага със всички необходими качества. Трансформира Атлетико Мадрид, ще се опита да направи същото и с Фенербахче, стана Европейски шампион с националният отбор на Испания. За него няма тайни, като е доказвал всичко това не е един път”, допълва Гуиса.  

Още от Европейски футбол

Ислам Слимани пристигна от Брест, играл е във Висшата лига

Вижте последните сделки в Англия преди затварянето на януарския прозорец

„Понякога в живота трябва бързо да взимаш важни решения“, коментира Забитцер

Матео Дармиан вкара единствения гол в срещата след почивката

Той получи номер 6

Италианецът премина в Арсенал

По-рано днес се появиха информации, че преговорите за нов договор са спрени

Алберт Локонга освободи място за италианския халф

Михайло Мудрик пеел песен с расистки текст

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки