Феновете освиркаха Франция и Дания на първото нулево реми на Мондиал 2018 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двата тима играха в тренировъчно темпо и не стигнаха до гол 90 минути

Феновете освиркаха Франция и Дания на първото нулево реми на Мондиал 2018 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Франция и Дания направиха първото нулево реми на Мондиал 2018, но и двата тима се класираха на осминафиналите на надпреварата. Отборите изиграха в почти тренировъчно темпо срещата на „Лужники”, като головите ситуации почти изцяло липсваха. Поделяйки точките в мача, Франция остава лидер в Група С със 7 точки, а Дания е на второ място с 5. Така футболистите на Дидие Дешан, за който това бе 79-и мач начело на Франция, изравнявайки се с Реймон Доменек, ще играят с втория отбор в Група D, а Дания ще мери сили на осминафинала с лидера от същата група.



Първите 45 минути на срещата минаха при поделено надмощие, като Франция действаше малко по-активно в офанзивен план, но „петлите” не съумяха да стигнат до чисто голово положение.



Жиру пробва удар в 15-ата минута към горния десен ъгъл, но липсваше достатъчно сила в изпълнението и Шмайхел отклони в корнер.

Французите имаха претенции за игра с ръка в наказателното поле на Мартин Йоргенсен, но такава не бе отсъдена, а и наблюдаващите в стаичката за видеоповторение не сигнализираха на главния рефер.

В 28-ата датчаните организираха бърза контраатака отляво, последва центриране за връхлитащия Ериксен, но вратарят Манданда се намеси преди десятката на Дания да играе с топката. Ериксен падна в пеналта и имаше претенции за дузпа, които реферът Сандро Ричи подмина.



Дембеле пробва да разпечата вратата на Дания в 34-ата, но неточно ,а малко преди края на редовното време Жиру показа неточен мерник, а и бе маркирана засада на Гризман.

Ритъмът на игра не се промени и след почивката – двата отбора играеха предпазливо, без да се излагат на излишни рискове. В 53-ата Ериксен изненада Манданда с мощен удар от фаул, от над 30 метра. Стражът изпусна топката, но бързо поправи грешката си, преди противников футболист да нанесе удар.



Влезлият като резерва Набил Фекир раздвижи атаката на „петлите” и в 69-ата бе близо до гола, но точността му убягна и стреля от външната страна на мрежата Отново Фекир притесни Шмайхел в 82-ата с далечен диагонален шут, но вратарят на „червения динамит” изби с плонж.



Играта на двата тима въобще не се хареса на феновете на ст. „Лужники”, които неведнъж освиркаха футболистите, но темпото на игра остана непроменено до края на двубоя, както и резултатът – 0:0.

ФКСБ с първа титла в Румъния от 2015 година

Отборът на Бекали триумфира след 2:1 над Фарул

Фенербахче надви Бешикташ с 2:1 в дербито

Вижте подробности

Челси бе на крачка от сензационен обрат срещу Вила, но се докопа само до реми (ВИДЕО)

Двата тима завъртяха 2:2

Атлетико (Мадрид) взе жизненоважния тест срещу баските от Билбао (ВИДЕО)

Отборът на Чоло Симеоне спечели с 3:1

Евертън записа трети пореден успех във Висшата лига (ВИДЕО)

Този път "карамелите" надвиха Брентфорд с 1:0

Леверкузен спаси фантастичната си серия с гол секунди преди края (ВИДЕО)

"Аспирините" измъкнаха 2:2 срещу Щутгарт

Хари Кейн не спира да чупи рекорди с екипа на Байерн (ВИДЕО)

Той постави нов личен рекорд за най-много попадения в един сезон

Почетино: Собствениците на Челси вече не ми пишат за подкрепа

Мениджърът на "сините" направи интересно изказване

Пълна скука! Ювентус и Милан завъртяха много скучно 0:0 (ВИДЕО)

Двата тима така и не се победиха

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки