Реал (Мадрид) прегази с резервите втородивизионен отбор на Бернабеу (ВИДЕО+СНИМКИ)

Белите забиха шест гола в най-резултатната си победа от началото на сезона

Реал (Мадрид) прегази с резервите втородивизионен отбор на Бернабеу (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Реал (Мадрид) не срещна трудности срещу втородивизионния Мелила и победи на "Сантиаго Бернабеу" с категоричното 6:1 в мач от 4-ия кръг на Купата на Краля. 

Кралския клуб доминира през целия мач, макар Солари да заложи на състав от резерви. На вратата застана изпадналият в немилост в последно време Кейлор Навас, а пред него излязоха играчи като Валейо, Одриозола, Хави Санчес, Винисиус Джуниор и Мариано. 

След добри първи 30 минути и няколко шанса пред гола Реал поведе в 33-та минута с гол на Марко Асенсио, а две минути по-късно отново той удвои. В 39-та резултатът вече бе класически след попадение на Хави Санчес. Три минути след подновяването на играта и Иско се разписа за 4:0, а Винисиус Джуниор отбеляза петия гол за "белия балет". 

Почетният гол за гостите дойде в 82-та минута след отбелязана дузпа на Ясин Касми, а Иско в 83-та минута оформи и крайното 6:1 и така след победата на Реал като гост, общият резултат от двата мача се покачи на значителното 10:1. 

В мач по-рано днес от програмата на турнира Леванте също си заслужи място сред последните 16 в Купата на Краля, побеждавайки Луго с 2:0. 

На своя "Суидад де Валенсия" "прилепите" срещнаха трудности срещу коравия си съперник от втора девизия, но попадения в самия край донесоха успеха. В 80-та минута Коке откри резултата, а в третата минута на продължението Двамена отбеляза и второто попадение за крайния успех. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки