Ювентус срещу Наполи още във втория кръг на сезона в Серия "А"

Десподов и Каляри стартират с новак

Ювентус срещу Наполи още във втория кръг на сезона в Серия "А"
Шампионът Ювентус и вицешампионът Наполи ще се срещнат още във втория кръг на шампионата в Италия, отреди тегленият днес жребий.
 
"Старата госпожа" ще изиграе първото си домакинство за сезона срещу най-сериозния си конкурент за титлата в последните години в уикенда на 31 август и 1 септември, а преди това ще открие сезона с гостуване на Парма седмица по-рано.
 
Като най-интригуващ в първия кръг се очертава друг мач с участието на Наполи - гостуването на Фиорентина, а сериозна интрига на старта предизвикват и сблъсъците по оста Рим - Генуа между Рома и Дженоа и Сампдория и Лацио.
 
Миланските грандове ще имат на пръв поглед по-лека задача в откриващия кръг, като Интер е домакин на новака Лече, а Милан гостува на Наполи.
 
Отборът на Каляри, в който играе Кирил Десподов, приема в първия кръг друг новак - Бреша, но още във втория кръг ще има сериозно изпитание в лицето на Интер. Във втория кръг е и дербито на Рим, противопоставящо Лацио на Рома.
 
Ударното начало на "Калчото" ще продължи в четвъртия кръг с миланското дерби Милан - Интер, а "дербито на Италия" между Интер и Ювентус е в седмия кръг. Преди това "нерадзурите" ще имат и друг труден мач - срещу Лацио в петия кръг.
 
Като особено интересен се очертава 11-ият кръг, в който Торино е домакин на градския съперник Ювентус, Рома приема Наполи, а Лацио гостува на Милан. За "росонерите" това ще бъде средата на много тежка серия, тъй като в деветия кръг гостуват на Рома, в 12-ия - на Ювентус, а в 13-ия приемат Наполи.
 
Друг по-интересен кръг е 15-ият с мачовете Интер - Рома и Лацио - Ювентус, както и последният за сезона, в който Ювентус ще играе с Рома, а Наполи с Лацио.

 

Треньорът на Арсенал хвали отбора преди дербито с Тотнъм

Вижте какво каза Микел Артета

Халф на Челси претърпя успешна операция

Вижте подробности

Клоп отписа титлата: Ливърпул трябва да преоткрие себе си

Вижте какво каза треньорът

Луис Енрике: ПСЖ е във великолепен момент

Вижте какво каза треньорът на парижани

Коул Палмър се връща за Челси

Вижте какво каза треньорът Маурисио Почетино

Шведският футбол отказа да въведе VAR

Вижте подробности

Търсенето на треньор не може да разсея Байерн преди мачовете с Реал М, смята Тухел

Вижте какво каза треньорът на баварците

Клоп одобри евентуалния си наследник

Немският специалист похвали работата на Арне Слод във Фейенорд

Обрат: Феновете на Байерн Мюнхен с петиция за оставането на Тухел

Привържениците не са убедени от слуховете за назначаването на Ралф Рангник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки