Григор тренира при италианска легенда (ВИДЕО)

Дел Потро се оттегли от Стокхолм, българинът разбира потока си утре по обед

Григор тренира при италианска легенда (ВИДЕО)
Григор Димитров започна подготовката си за европейското турне на закрито. Най-добрият ни тенисист вече е в Италия, където стартира тренировки в академията на местната легенда Рикардо Пиати.
 
Специалистът е сред най-изтъкнатите на Стария континент, като е работил с имена като бившата половинка на българина - Мария Шарапова, Новак Джокович, Иван Любичич, Милош Раонич и Ришар Гаске. 28-годишният хасковлия направи съвместни занимания заедно с двама от младите таланти на академията, откъдето пък му благодариха, използвайки за целта социалните мрежи: 
 
"Момчетата ни са късметлии. Благодарим, Гриша! Винаги е удоволствие да си наоколо".
.
Григор ще се завърне на корта на турнира в Стокхолм следващата седмица. Българинът ще научи мястото си в схемата и евентуалните си опоненти утре от 16:00 часа, когато официално се тегли жребият за турнира. 27-ият в световната ранглиста Димитров е бивш шампион от надпреварата, след като триумфира през 2013-а, когато спечели първата си титла.
 
Сред съперниците на първата ни ракета следващата седмица няма да бъде Хуан Мартин дел Потро. Дългоочакваното завръщане на Кулата от Тандил се отлага, тъй като е получил лекарска забрана за участие. Той ще пропусне турнира и във Виена, което означава, че на практика сезонът за него приключва. Въпреки това схемата в Стокхолм остава много силна, като за там са заявени Фабио Фонини, Лука Пуий, Фернандо Вердаско, Денис Шаповалов, Тайлър Фриц, Рейли Опелка и Каспър Рууд.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки