Левски поднови тренировки

В заниманието не взеха участие 11 футболисти, групата бе попълнена от юноши

Левски поднови тренировки

Отборът на Левски поднови тренировки този следобед. Възпитаниците на наставника Петър Хубчев бяха получили почивка след загубата от Ботев (Пловдив) с 0:1. В заниманието не взеха участие 11 футболисти, повикани в националните им отбори, като групата бе попълнена от юноши.

Левият бранител Иван Горанов и вратарят Николай Михайлов са извикани в състава на представителния тим на България за приятелската среща с Парагвай на 14 ноември и европейската квалификация с Чехия в София на 17 ноември.

Вратарят Милан Миятович пък е сред избраниците на Фарук Хаджибегич в националния отбор на Черна гора за европейската квалификация с Англия на 14 ноември на „Уембли“ в Лондон и приятелската среща с Беларус на 19 ноември в Подгорица.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитниците Илия Юруков и Асен Чандъров и защитникът Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейската квалификация с Полша на 15 ноември в София.

Нападателят Мартин Петков и защитниците Ивайло Иванов и Александър Макрис получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за европейската квалификация в Анталия, Турция. България ще играе с Черна гора на 13 ноември, Армения на 16 ноември и с Турция на 19 ноември.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки