Назарян срещу Касабов за Треньор №1 в борбата

Федерацията раздава награди на церемония на 28 ноември

Назарян срещу Касабов за Треньор №1 в борбата
Армен Назарян u Петър Касабов ще се конкурират за званието Треньор на годината в борбата. Вчера от родната федерация обявиха имената, които попадат в класацията за най-добри на изминаващата 2019-а.
 
Победителите ще бъдат наградени на специална церемония на 28 ноември в зала "Диана" в столицата.
 
Назарян и Касабов са единствените специалисти, които са номинирани за Треньор на годината. Под наставленията на двукратния олимпийски шампион класиците спечелиха сребърен (Кирил Милов) и бронзов (Айк Мнацаканян) медал от европейското първенство, като натурализираният арменец дублира третото си място и на световното.
 
Касабов пък изведе националния ни тим при жените до две титли (Биляна Дудова и Тайбе Юсеин) и две сребърни отличия (Миглена Селишка и Евелина Николова) в шампионата на Стария континент, както и до втора позиция на световното в лицето на Тайбе.
 
Вчера стана ясно, че женският ни национален отбор ще бъде на лагер в японския град Окаяма непосредствено преди олимпиадата в Токио. Президентът на федерацията Христо Маринов се срещна с делегация, водена от кмета Macao Омори в София. Разговорите се проведоха в министерството на спорта с Красен Кралев. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки