Треньорът на ЦСКА 1948: Имаме едни от най-добрите футболисти в България

Ето какво каза Йордан Юруков

Треньорът на ЦСКА 1948: Имаме едни от най-добрите футболисти в България

Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков остана доволен след успеха на тима си над втория отбор на Зенит. Младият специалист коментира и дали се очакват нови попълнения при „червените“.

 

„На този етап от подготвителния период и това, което показахме съм доволен. Имаше доста стойностни атаки и специално във фаза нападение се доближаваме до това, което искам. Създадохме много голови положения. Разбира се, че има и неща, които трябва да подобряваме, но като се има предвид на какъв етап сме е разбираемо за мен. Най-хубавото е, че и във фаза защита започваме да изглеждаме по-стабилни. Имаше и допуснати няколко грешки, най-вече при дузпата за Зенит. Но сме на правилния път и подобряваме играта си след всеки изминал ден“, заяви Юруков.

 

„Разполагам с едни от най-добрите футболисти в България. Щастлив съм да работя с такива качествени играчи. Все още сме в трансферния прозорец, така че, ако изникне нещо, от което ние имаме нужда да подсили и вдигне класата на отбора, може да бъде привлечен. Но на този етап, нямаме спешна нужда, защото всичките момчета тренират и се раздават на 100%. Но пак ще се повторя. Това е отворен процес и по някое време може да настъпи някаква промяна“, добави още той.

 

„Не мога сега да отговоря дали ЦСКА ще е по-силен през пролетния полусезон, но ще кажа, че работим на 100% да развиваме отбора, както и ние като треньорски щаб. Времето ще покаже дали ще бъдем по-силни от есента. Това мога да ви отговоря след месец“, каза Юруков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки