Радо Янков: Чао на сезона, бъдете отговорни! Българите можем!

30-годишният чепеларец посъветва хората да бъдат отговорни към себе си и останалите

Радо Янков: Чао на сезона, бъдете отговорни! Българите можем!

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков каза “чао” на сезон 2019/2020, който приключи преждевременно заради пандемията на коронавирус. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат отговорни към себе си и останалите.

“Казвам ”чао” на сезон 2019/2020г. с усмивка и добро настроение! Това написа в профила си във Фейсбук най-добрият ни сноубордист Радослав Янков, след като сезон 2019/2020 приключи преждевременно заради пандемията на коронавирус. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат отговорни към себе си и останалите.

Преждевременно свърши един различен, в сравнение с останалите и труден за всички състезатели сезон. Лошите климатични условия и ситуацията, в която се намираме в момента, попречиха за нормалното провеждане на част от стартовете.Резултатът е няколко успешни класирания в топ 8 в света и 13 място в генералното класиране.

Голяма благодарност към моето семейство, целия ми екип, приятели, фенове, всички спонсори, БФ ски и Министерството на спорта за безрезервната подкрепа!
БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ!
Бъдете отговорни към себе си и останалите!, написа той във “Фейсбук”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки