От Берое признаха, че ще има напускащи

Валентин Грудев заяви, че на доста футболисти договорите с клуба изтичат това лято

От Берое признаха, че ще има напускащи

 Спортният директор на Берое Валентин Грудев не изключи да има напускащи през лятото. Причината е, че на доста футболисти тогава им изтичат договоите. Шефът коментира пред "Тема Спорт" последните събития и случващото се в тима.

"За нас е радващо, че ще сме в пълен състав. Контузените преди време Александър Василев, Карлос Охене и Зоран Йосипович ще са готови за евентуалното подновяване на първенството през май. Същото се отнася и за претърпелия неотдавна операция от херния български национал Александър Цветков. И той ще може да се появи на терена. До последния възможен момент ще гоним шестото място, за което останахме да спорим ние и Черно море. Който от двата тима е по-достоен, той ще го заеме. Освен добрата подготовка, дълбочината в съставите е другият фактор, който ще определи класирането. Вярвам във възможностите на нашите състезатели. Те ще направят всичко възможно за изпълнение на целите", заяви Грудев.

Той допълни, че и седмото място също ще предизвика ожесточени битки между няколко отбора, защото при доиграване на цялото пъренство, ще даде възможност за плейоф за Лига Европа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки