Ботев Пд излиза срещу Лудогорец с едно наум за ЦСКА

Шампионите ще правят поредна крачка към девета поредна титла в Разград

Ботев Пд излиза срещу Лудогорец с едно наум за ЦСКА

Днес в 18:45 е срещата между Лудогорец и Ботев (Пловдив) от 26-ия кръг в efbet Лига.

Двата отбора могат да изиграят този мач без излишно напрежение, тъй като резултатът от него няма да се отрази твърде много на крайното им класиране в редовния сезон.

"Орлите" вървят уверено към деветата си поредна титла, като имат преднина от 9 точки пред преследвачите си ЦСКА и Локомотив (Пловдив), които играят по-късно днес.

Със сигурност разградчани ще играят за честта си и за своите привърженици и ще опитат да завършат редовния сезон с победа, която да им даде допълнително самочувствие преди началото на плейофите.

В същото време Ботев идва на "Лудогорец Арена" без твърде много очаквания.

Пловдивчани вече загубиха шансове за класиране в Топ 6 и ще съсредоточат всичките си усилия в турнира за Купата на България, където им предстои реванш с ЦСКА от полуфиналната фаза.

От друга страна обаче за тях е важно да покажат добра игра и да постигнат добър резултат днес, тъй като се намират в неприятна серия от 5 мача без победа.

Най-вероятно Павел Върба ще пусне в игра Стоянов на вратата и в отбрана Сисиньо, Терзиев, Григоре и Недялков. Дяков и Анисе ще бъдат дефанзивните полузащитници, а Марселиньо ще действа като плеймейкър. Вандерсон и Каули ще бъдат на крилата, а в атака отново ще започне Кешеру.

Гостите пристигат без контузения Джонатан и наказания Филипов. Ферарио Спасов се очаква да заложи на Георгиев на вратата и пред него Бандаловски, Чернев, Работов и Марин в защита.

Балтанов и Терзиев ще са опорните халфове, а Неделев ще изпълнява ролята на плеймейкър. Александър Тонев и Шопов ще оперират по крилата, докато в атака ще бъде Вутов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки