Феро: Разочарован съм, няма да оставя нещата така!

"Трябва да играем по-арогантно! Имаме само един жълт картон..."

Феро: Разочарован съм, няма да оставя нещата така!
Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов призна, че е много разочарован след поражението от Арда (Кърджали) с 0:1. Опитният специалист заяви, че неговият отбор не може да продължава повече така.
 
"Много причини могат да бъдат изтъкнати - умора, разочарование от отпадането за Купата на България, използването на едни и същи футболисти в този сгъстен цикъл, някои съдийски неточности, не само в този мач, но не съм човек, който се оправдава. Аз съм се съгласил да работя с тези момчета. Вижда се, че на някои позиции не сме равностойни, загубихме своята настойчивост в пандемията.
 
Трябва да играем по-арогантно! В последните няколко мача имаме само един жълт картон... Така не може, апатията се е настанила в редиците на нашия отбор. Трудно е. Аз съм основната причина да се получава така, не обвинявам никого в отбора. Разочарован съм, няма да оставя нещата така, независимо срещу кой играем.
 
Пътят е да излезем и да побеждаваме. Имаме играчи с доста стаж в "А" група, те трябва да поведат отбора, всичко се свежда до това Тошко да има ден... Днес нямаше ден. Малко създаваме пред противниковата врата. При техния гол имаше колективна грешка за кой ли път. При мачове през три дни е трудно да се работи. Ще имаме проблеми, дано финишираме както трябва този сезон. Трябва да работим, за да не изглеждаме така и през следващия.
 
Когато нямаме успех, нормално е да се говори за такива неща. Психическата умора не ни позволява да изглеждаме физически добре - когато главата не те слуша, така се получава. Вярвам, че можем да излезем от това положение, всичко зависи от нас.
 
В трети пореден мач натежават съдийските грешки. Отмениха ни кристален гол, с Ботев (Враца) също, не искам да се оправдавам, но това влияе. Арда бяха по-свежи, създадоха повече пред нашата врата, това е обективна оценка. При 0:0 обаче да отмениш чист гол, мачът отива в друга посока. Лошо е, че ще влезем в плейофната серия с понижено настроение", каза бившият наставник на Литекс, ЦСКА, Берое и Монтана.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки