Али Соу и Белтраме надъхват феновете преди финала

"Ще се видим на 1 юли", написа гамбиецът

Али Соу и Белтраме надъхват феновете преди финала

 Двама от асовете на ЦСКА призоваха феновете да подкрепят тима във финала утре. Нападателят Али Coy пусна снимки от предишен двубой на стадион "Васил Левски" и написа: "Ще се видим на 1 юли". Преди няколко дни пък гамбиецът бе награден с приз за Играч на кръга за гола си във вечното дерби. След като позира със статуетката, Coy обяви: "Сега получих статуетка, но след седмица ще държа купата".

Италианският плеймейкър Стефано Белтраме също изрази нетърпението си за финала в сряда. "На финал сме! Последната страница се затваря на 1 юли. Дръжте се, ЦСКА идва! Само ЦСКА!", написа Белтраме в социалните мрежи.

Статутът на Coy като титуляр в утрешния сблъсък е сигурен. Гамбиецът започна да си възвръща и самочувствието, след като се разписа срещу Левски (3:3) и полуфинала-реванш с Ботев Пд (2:0). За Белтраме обаче не е толкова сигурно, че ще е титуляр. Той ще се конкурира за позицията зад нападателя с Тиаго Родригес. Португалецът напоследък показва добри изяви, а и неотдавна точно той се разписа при 1:1 с Локо Пд на "Армията" за първенство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки