Древни символи, които предизвикват златни печалби

Последвайте мистичните знаци и станете един от щастливците с печалба за 300 000, 100 000 или 50 000 лева

Древни символи, които предизвикват златни печалби

Египет – магическо място, което неустоимо привлича поколения археолози, изследователи и мистици. Земя, която събира на едно място колосална култура, недостижима архитектура и загадъчни съкровища. Древната египетска цивилизация впечатлява с познанията си в астрономията, медицината, инженерството и калиграфията. Египетската митология е феномен, който три хилядолетия дава основни модели в поведението на местното население, учи го как да се пази от уроки, беди и физически нападения. Много от магичните символи, логично са увековечени в разнообразни украшения. Лотосът присъства активно в ювелирните достижения на древните майстори, които са вярвали, че той въплъщава живота, създаването и е ключ към прераждането. Жизнената сила, закрилата на висшите сили и безсмъртието са събрани в изображенията на свещения Скарабей. Често този символ бута топче, символизиращо Слънцето, което най-важният Бог Амон Ра, търкаля неуморно по опияняващия безкрай на коприненото египетско небе. Един от най-активно присъстващите символи е изправената Кобра. Може да бъде срещната в огромен брой видове украшенията и пресъздава независимостта и божествената власт в древен Египет. Царската сила и доброто здраве са защитени от изображението Планинско око. Тотемите са неизброими, но предпочитаният материалът от който са изработени е един – златото.

 
Много египетски символи могат да бъдат открити и в талоните на играта „Златото на фараона“, а магическите символи от древността комбинират печалби на стойност 35 245 000 лева. Последвайте мистичните знаци на древен Египет и станете един от щастливците с печалба за 300 000, 100 000 или 50 000 лева.
 
Символът „феникс“ вече зарадва Симеон Иванов от Дупница с магнетичната сума от 100 000 лева: https://youtu.be/b9D0NWFl0TM
 
С нея той ще разшири семейния бизнес и ще осъществи мечтата за екзотично пътешествие.  Посетете търговски обект на Спорт Тото и открийте фантастичните печалби от играта „Златото на фараона“.
 
Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

Авто-мото изложбата "Ние сме България" се провежда този уикенд край Варна (СНИМКИ)

Събитието представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки