Греъм Уорън: Опитваме да подобрим излъчването на Пирин

Целта ни е да сме в челото на класирането в края на първия дял, казва британецът

Греъм Уорън: Опитваме да подобрим излъчването на Пирин

 Спортно-техничес­кият директор на Пи­рин (Благоевград) Греъм Уорън форму­лира пред „Меридиан Мач" амбициите на клуба. „Последните месеци бяха трудни. През ноември назна­чихме новия треньор Уорън Фийни, но за тези 9 месеца той успя да води отбора едва в 6 мача. Трябва ни по­вече работа, увереност и търпение. Моята ра­бота е да „отворя" клуба, да подобря вся­ка една част от фун­кционирането му. Всички искаме общата атмосфера в Пирин да е по-добра, държим да сме позитивен клуб и да отговаряме на ви­соките очаквания. Ис­каме нашите фенове да мечтая с нас и да им носим много по­ложителни емоции", каза британецът.

„Работихме много и по селекцията. При­влякохме опитни и до­казани футболисти. И в същото време те имат пряка връзка с града и региона", уточни Уорън.

„Уважаваме абсо­лютно всеки един от­бор в групата ни. Мис­ля, че няма лесен съ­перник. Ето, започва­ме срещу Хебър, кой­то е много опитен от­бор. Може би все пак като най-сериозни претенденти за про­моция в елита се очер­тават Локомотив (Со­фия), Септември", е мнението на шефа на „орлетата".

„Нашата цел е да бъдем в челото на кла­сирането в края на първия дял от първенството. Така ще сме в добра позиция да ата­куваме промоция през пролетта", скромно формулира амбициите Уорън.

„Много сме далеч още от водещите от­бори в България, има­ме страшно дълъг път да извървим. Трябва да се подобрим във всяко отношение. За нас ще е предизвика­телство да се изпра­вим срещу силен от­бор в турнира за Ку­пата на България, но не го мислим в мо­мента. Иначе по време на подготовката на­правихме добри ре­зултати срещу тимове от елита - Арда, ЦСКА 1948. Дори сре­щу ЦСКА в прекра­тения мач стояхме добре на терена и до­пуснахме 2 гола след индивидуални грешки. Но наистина си знаем нивото и искаме да напредваме постепен­но", завърши Греъм Уорън.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки