Французин се развихри за Монтана, заби два гола

Новакът в елита разби с 8:0 Първа атомна в контрола

Французин се развихри за Монтана, заби два гола

Монтана разби с 8:0 третодивизионния Първа атомна (Козлодуй) в контролна среща, в която бе тестван френският нападател Енцо Челестини. 23-годишният футболист се отчете с два гола. След мача треньорът на монтанци Никола Спасов каза, че ще реши до края на седмицата дали да му предложи договор.

 
Енцо Челестини откри резултата в 21-ата мин., след като бе изведен вляво в наказателното поле от Николай Цветков-Демона и вкара в далечния ъгъл. В 34-ата мин. французинът стреля с глава, но над напречната греда. Две след това грешка на вратаря Ивайло Върганов пък бе наказана хладнокръвно от Янко Ангелов. Стражът на гостите излезе неразчетено напред, не изчисти добре топката, тя попадна у от централната част у Ангелов и той с левия крак я изпрати в опразнената врата за 2:0. 
 
Секунди преди почивката Ивелин Илиев-Шакири проби от дясно и намери в пеналта Сергей Георгиев, но той би над вратата.
 
Резултатът стана класически в 53-ата мин., разписа се отново Енцо Челестини и малко след това бе сменен. В 67-ата Янко Ангелов вкара с глава след асистенция на Росен Кръстев. 5:0 направи в 74-та мин. Преслав И. Петров с тупалка от 40 метра. Три минути по-късно Росен Кръстев бе точен от дузпа, а след още две Сергей Георгиев засече в мрежата центриране от ляво на Вальо Илиев. Малко след това втория си гол в мача заби и Росен Кръстев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки