В БРАЗИЛИЯ: Марселиньо герой за новия си отбор

Бившият футболист на Лудогорец с гол и асистенция за равенство 2:2 на Витория

В БРАЗИЛИЯ: Марселиньо герой за новия си отбор

Бившият полузащитник на Лудогорец и български национал Марселиньо отново доказа високата си класа, след като на практика сам изработи точка за Витория (Баия) при гостуването на Клубе Регатас Бразил (КРБ).

Срещата от 5-ия кръг на бразилската Втора дивизия завърши 2:2, а Марселиньо отново се появи на терена през второто полувреме.

Домакините поведоха с 1:0 във 2-ата минута на добавеното време на първата част, а в 53-ата Марселиньо влезе на терена вместо Фернандо Нето. В 77-ата минута КРБ удвои преднината си от дузпа.

Драмата настъпи в добавеното време.

Най-напред Марселиньо беше точно пред вратата и в опита си да овладее центриране от дясно топката падна пред него и отиде у Вико, отбелязал от 1 метър.

В 94-ата минута при последната стихийна атака, топката беше изсипана в наказателното поле, където Марселиньо беше забравен от защитата. Той получи топката и от малък ъгъл по диагонала я прати в мрежата за 2:2.

След това четвърто поредно равенство отборът на българския национал от бразилски произход слезе на 9-о място в класирането със 7 точки.

Днешните им съперници са 5-и с 8, а на върха са Парана и Куяба с по 10.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки