Кейта: Защитниците ме подцениха

Новото попълнение на ЦСКА успя да се разпише срещу Лудогорец

Кейта: Защитниците ме подцениха

 Новото попълнение на ЦСКА Жул Кейта изрази мнението си след равенството на неговия тим срещу отбора на Лудогорец в дербито от 6-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят завърши при резултат 2:2, а Кейта записа дебют като титуляр и успя да се разпише в 71-ата минута.

“Мисля, че срещу отбор като Лудогорец ние постигнахме един позитивен резултат. Мисля, че стана един много качествен сблъсък между два силни отбора, но съжаляваме за изпуснатата победа. За да печелим такива мачове, ще работим още повече в бъдеще. Имаше малко умора след силния ни мач в четвъртък , но мисля, че се представихме добре. Естествено, когато треньорът ти гласува доверие значи го заслужавам. Мисля, че в началото срещата бе доста оспорвана и нямаше как да се изява с моите качества. Второто полувреме треньорът ми даде съвети и включих на горна предавка и ми се получиха нещата".

"В ситуацията около неотсъдената дузпа бях избутан и мисля, че можеше да се свири дузпа. Защитниците не ме познават като играч и може би подцениха моята скорост. Но в тази ситуация, мисля, че наистина ме избутаха в гръб и можеше да има дузпа. Много съм щастлив, още в самото начало всички ме приеха добре. Вече е моя работа да се адаптирам по най-добрия начин. Много съм щастлив, първи мач като титуляр и първи гол за мен. Продължаваме да работим и ще се представим по-добре в другата среща. Специални благодарности и на феновете за атмосферата, която създадоха. Голямо вдъхновение бяха за мен”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки