Интер прегази Беневенто и се нареди сред лидерите в Серия А

"Нерадзурите" победиха с 5:2 новаците в елита на Италия

Интер прегази Беневенто и се нареди сред лидерите в Серия А

Интер изигра втори пореден изключително резултатен мач. “Нерадзурите” спечелиха с 5:2 гостуването си новака Беневенто и са с пълен актив от точки след първите си два мача.

За разлика от драматичния успех над Фиорентина (4:3), този път отборът на Антонио Конте нямаше подобни притеснения. Той поведе още в 28-ата секунда след гол на Лукаку. Белгиецът се разписа още веднъж и в 28-ата минута за 0:3. Малко преди това Галярдини вкара втория гол в мача. До почивката двата отбора си размениха по един гол. Капрари вкара за домакините, а Хакими за Интер. През второто полувреме влезлият като резерва Лаутаро Мартинес отбеляза пето попадение за гостите. Капрари пък оформи крайното 2:5 в 76-ата минута.

Тимът на Конте започна вихрено двубой и не даде на съперника време да се замисли какво се случва на терена. Още след 28 секунди гостите поведоха. Отлично двойно между Коларов и Хакими изведе бившия играч на Реал Мадрид отдясно, а той намери Лукаку в центъра. Белгийският нападател нямаше проблем да засече топката към мрежата и да открие резултата.

Интер имаше сериозно предимство и изглеждаше изключително опасен в предни позиции. В 25-ата минута “нерадзурите” стигнаха до второ попадение. След центриране на Хакими, Ашли Йънг отклони топката към Галярдини и той удвои авнса на гостите. Малко по-късно Лукаку отбеляза втория си гол в мача след подаване на Галярдини. За белгиеца това бе трети гол от началото на сезона.

Беневенто успя да върне едно попадение след грешка на Ханданович. Вратарят изрита лошо топката, като я прати на крака на Капрари и той го наказа с прецизен удар.

Интер обаче още преди почивката прекърши всякакви надежди на съперника си за обрат. Хакими, който играеше за първи пък като титуляр за “нерадзурите”, направи резултата 1:4. Мароканецът изигра много силен мач и изтормози защитата на домакините по дясното крило.

Анчелоти включи Белингам в групата за Сосиедад в последния момент

Английският халф заема мястото на Родриго

Де Бройне: Фоудън играе по-добре, защото има свобода

Белгийският халф похвали отличния сезон на английския си съотборник

УЕФА налага странни забрани по стадионите за Евро 2024

Забраняват се вкарванията на плодове на трибуните

Де Йонг е под въпрос за Евро 2024

Нидерландецът със сигурност е аут до края на сезона, а "лалетата" са притеснени

Гуардиола: Не отписвайте Ливърпул за титлата

Според мениджъра на Сити, мърсисайдци все още са в борбата

Юнайтед и Арсенал също са петите на Зиркзее

Нидерландският нападател направи фурор в Серия А този сезон

Ел Маестро поема третия в Австрия?

Доскорошният треньор на ЦСКА е напът бързо да си намери нов отбор

Кандидатите за треньор на Милан се увеличават

Франческо Фариоли е последното име, което е свързано с "росонерите"

Историческо: Интер - Торино ще се свири от изцяло женска бригада

Мария Капути ще бъде главният рефер на срещата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки