Георги Александров: Завръщането ми в Левски е сбъдната мечта (ВИДЕО)

"На "Герена" е събран много добър отбор с много голям потенциал и всичко зависи от нас"

Георги Александров: Завръщането ми в Левски е сбъдната мечта (ВИДЕО)

 Новото попълнение в състава на Левски Георги Александров заяви, че завръщането му на "Герена" е сбъдната мечта.

 
19-годишният Александров, който е юноша на клуба, подписа днес договор за два сезона. Той започна кампанията във Витоша Бистрица, като записа 7 мача за тима във Втора лига.
 
"Това е една сбъдната мечта за мен. От 7-годишен тренирам в школата на Левски и дойде момента да се завърна, макар и след не толкова дълъг период", коментира той за клубната телевизия.
 
"Не съм се замислял, даже бях тръгнал на път, но в момента, в който ми се обади треньорът (б.р. - Георги Тодоров), спрях и се върнах да разговарям с шефовете на Левски. Не мисля, че ще имам проблеми с адаптацията, познавам добре повечето футболисти, особено тези, които са били в школата", каза още младокът.
 
Александров смята, че престоят му в мъжкия отбор на Витоша му е помогнал да израсне.
 
"Изкарах кратък период във Витоша, но успях да свикна с мисленето на по-опитните футболисти и мисля, че ми помогна. През това време следях всичко в Левски - и резултати, и мачове, и трансфери. В момента е събран много добър отбор с много голям потенциал и всичко зависи от нас", каза бранителят.
 
"Трябва да гоним винаги първите места и за купата на България. Личната ми цел е по-бързо да се докажа пред треньорското ръководство, за да получа шанс за игра", допълни той.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки