Възраждане 2020 с нова победа, надви и Локо (Сф)

Малките таланти на треньора Йордан Димитров правят фурор в първенството на Футбол 9 в столицата

Възраждане 2020 с нова победа, надви и Локо (Сф)

Новосъздаденият и бързо налагащият се на футболната ни карта клуб Възраждане 2020 има нов повод за радост. Малките таланти на треньора Йордан Димитров (родени 2009 година) постигнаха втора победа в първенството на Футбол 9 в столицата. Те надвиха с 2:0 представителите на един от грандовете в родния футбол Локомотив (Сф).

На терена в "Унибет Арена" отборът на Възраждане 2020 имаше пълно превъзходство през целия мач и пропусна и по-убедителен успех. Ясин Сали откри резултата с фантастичен удар от воле в средата на първата част, а след почивката капитанът Сава Фурнигов оформи крайното 2:0. Зрителите видяха отново тактическа правилна и комбинативна игра от страна на Възраждане 2020, която гали окото на феновете.

Победата бе посветена на защитника Александър Николов, който бе привлечен в отбора от Левски. Алекс навърши 11 години в деня на мача и на няколко пъти бе близо да се поздрави и с гол, но вратарят на Локо спаси мощните му шутове. Така след гръмовната победа с 11:0 над Ботев 57 преди седмица, сега Възраждане 2020 добави втори успех в актива си.

"Благодаря на всички деца и родители, показваме израстване с всеки изминал мач. Продължаваме да работим неуморно и аз продължавам да виждам още по-голям потенциал в нашия отбор", заяви след мача Йордан Димитров, който е сред най-перспективните ни млади треньори в момента.

При набор 2010 Възраждане 2020 стартира първенството на Футбол 7 с нелепа загуба 1:2 от Септември. Малките таланти на Йордан Димитров отправиха над 15 точни удара в очертанията на вратата, но гол вкара само Мартин Миладинов. Съперниците от квартал "Красна поляна" успяха да организират не повече от десетина атаки в целия мач, но показаха уникална ефективност -  два гола с два удара към вратата.

"Футболът понякога е несправедлив, но аз съм доволен от играта на децата. Те категорично надиграха своя противник, но има и такива мачове, когато просто топката не влиза във вратата. Благодаря на всички деца и техните родители за себераздаването", коментира след мача Йордан Димитров.

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки