ЛЕВАНДОВСКИ ВКАРА ЧЕТИРИ! Байерн наказа Херта в 93-ата минута!

Баварците са на точка от първото място

ЛЕВАНДОВСКИ ВКАРА ЧЕТИРИ! Байерн наказа Херта в 93-ата минута!

Байерн надви Херта с 4:3 в последния мач от третия кръг на Бундеслигата. Роберт Левандовски отново демонстрира изключителната си форма. Таранът заби и четирите гола за баварците.  Победното попадение падна в добавеното време, когато полякът се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение срещу него.

 

В 15-ата минута Джон Кордоба вкара за столичани, но попадението не бе зачетено поради засада. В 36-ата пък попадение на Мюлер беше отменено след намесата на ВАР. На видеоповторението се видя, че има засада на Ричардс при подаването към германския национал.

 
Четири след това Байерн все пак излезе напред в резултата. Първоначално Шволов майсторски спаси изстрел с глава на Левандовски, но веднага след това нападателят завърши с удар по земя след пас на Серж Гнабри.
 
В 52-ата минута домакините удвоиха аванса си, след като Крис Ричардс намери Левандовски и той отново не сгреши - 2:0. Футболистите на Херта върнаха интригата в 59-ата, когато Кордоба засече центриране от фаул и Нойер не успя да спаси. В 71-ата Пьонтек и простреля Нойер за 2:2.
 
Това стресна момчетата на Ханзи Флик и те  тръгнаха напред в търсене на победата. За кратко Левандовски на два пъти се размина с ново попадение. В 80-ата Корентен Толисо пропусна за Байерн. Скоро след това и Гнабри не показа точен мерник от изгодна ситуация.
 
В 86-ата минута Мюлер намери Левандовски в наказателното поле и той хладнокръвно отново даде преднина на отбора си с удар в левия ъгъл.180 секунди по-късно Херта отново отговори. Нганкам вкара с глава след центриране от свободен удар.
 
Това обаче не бе всичко. В 93-ата минута главният арбитър даде дузпа за домакините след непозволена игра от Максимилиан Мителщад. Левандовски се нагърби с отговорността и не сгреши, пращайки топката за четвърти път в мрежата на гостите.
Ас на Реал с фрактура, под въпрос за финала

Вижте подробности

Тръпката е на Острова: Невиждан в историята рекорд или изненадата на десетилетието?

Клубните първенства из цяла Европа изглеждат до голяма степен предрешени, но интрига все още има в един от най-силните шампионати

Барса сложи 500 млн. евро цена на един от талантите си

Пау Кубарси подписа нов договор

Само четирима треньори елиминирали Анчелоти на полуфинал

Сър Алекс е сред тях

Национал на България в топ 3 на Серия Б

Петко Христов с висока оценка в Италия

Алфонсо Дейвис: Срещу отбор като Реал Мадрид да водиш с 1:0 не е достатъчно

Вижте какво каза голмайсторът на Байерн

Белингам: Искам да повторя Зинедин Зидан

Вижте каво каза халфът на Реал Мадрид

Байер (Леверкузен) ще удари отново Рома

Вижте подробности

Тухел: Катастрофа

Вижте какво каза треньорът на Байерн

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки