Хебър ще продължава да разчита на младите

Вижте какво заявиха от клуба

Хебър ще продължава да разчита на младите

Хебър продължава да инвестира в бъдещето чрез потенциалната реализация на сегашното поколение млади футболисти в отбора, пише официалният сайт на клуба и допълва:

Постепенно с професионални договори бяха обвързани 21-годишните Георги Каракашев, Мартин Вълчинов и Йордан Тодоров, както и 20-годишният Октай Хамдиев, който съвсем наскоро парафира със “зелените” първи професионален контракт.

Сериозни отбори от Първа лига вече имат реален интерес към някои от младите и перспективни състезатели на клуба, но за техните права вече ще се плащат реални пари, ако въпросните клубове искат да ги привлекат, коментираха от ръководството на Хебър. Това е и една от целите пред клуба от Пазарджик – изграждане на перспективни български футболисти, които чрез добрите си игри в Хебър да бъдат трансферирани към големите клубове.

„Андриан Краев, за който Хебър ще получи 10% при евентуален негов трансфер в чужбина, е само началото“, коментираха от Управата на клуба.

Те допълниха още, че краткосрочните цели пред Хебър остават заявените още преди началото на сезона – утвърждаване на клуба сред най-добрите във Втора лига и изграждане на добър състав, който на по-късен етап да гони и още по-сериозни задачи.

За да има условия за това, най-напред трябва да приключи довършване на спортната база “Георги Бенковски”, тъй като в сегашния си вид официалният стадион не покрива критериите за провеждане на мачове от Първа лига.

А за участие в най-високото ниво на професионален футбол, клубът трябва да има и съответните финансови възможности – адекватен бюджет за издръжка там и целеви средства за допълнителна селекция.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки