Банско с първа победа за сезона

"Мъжка и сърцата игра показаха футболистите, на които гласувах доверие в този двубой", каза след маа треньорът Георги Галчев

Банско с първа победа за сезона
Банско постигна първи успех през сезона в Югозападната Трета лига и в мач от 15-ия кръг, който се игра на стадион "Свети Петър".  Отборът домакин победи  Гранит (Владая) с 2:1.

Капитанът Костадин Слаев откри за домакините в 10-ата минута  за 1:0. Борис  Божинов  в 30-ата покачи на 2:0. За гостите попадението стана в 80-та минута след успешно изпълнена дузпа от Илия Русинов. 

В този мач успешен дебют за отбора на Банско направиха новият стар старши треньор Георги Галчев и  вратаря Ивайло Василев, преминал от Локомотив Горна Оряховица.

„Постихнахме заслужена победа срещу един отбор изграден от доста футболисти, играли в различни софийски отбори. Мъжка и сърцата игра показаха футболистите, на които гласувах доверие в този двубой. Срещата започна с натиск на нашите момчета. Постигнахме два гола след центрирания от статични положения. Единият от тях бе отбелязан от капитана Костадин Слаев, който бе на 100% концентриран в този двубой,  а другия от сърцатия Боби Божинов. Последният сгреши при отсъждане на дузпата в полза на гостите, но и то го има във футбола. Изиграхме силно първо полувреме. През втората част на срещата Денис Ангелов от нашия отбор изскочи сам срещу вратаря на гостите Мартин Минев, но изпрати топката в аут. Надявам се тази победа да повдигне самочувствието на нашите футболисти и естествено спокойствие, и всичко това да се отрази в следващия ни мач като гости срещу Левски Чепинци”, сподели наставникът на Банско Георги Галчев. 
Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки