Футболистите на Беласица с лагер в Етрополе

Вижте и какво каза треньорът на петричани Саша Симонович преди мача

Футболистите на Беласица с лагер в Етрополе

С различен брой футболисти провежда до момента заниманията си старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович за мача с Чавдар Етрополе.

След дълго отсъствие от терена се завърна Симеон Бояджиев. В последните две тренировки се включи и Димитър Стоев. Все още Живко Димитров прави опити да се включи с колегите си, но продължава да е с неизлекувана травма. Вратарят Кирил Георгиев не се чувства добре и не участва в последните занимания.

„Доста неясноти има пред нас за гостуването ни в Етрополе. Симеон Бояджиев, Димитър Стоев и Живко Димитров ще бъдат включени в групата за мача срещу Чавдар, но дали някой от тях ще вземе участие още от началото или на по-късен етап от срещата, ще преценим на място след разговор със самите футболисти. Предвиждаме да вземем и вратаря на юноши старша възраст Тодор Димитров. Изключително съм доволен от отношението на ръководството на клуба затова, че прие предложението да имаме лагер сбор в Етрополе. Ще тръгнем в петък сутринта за Етрополе и там ще проведем последната си тренировка ден преди двубой с местния Чавдар. Получих информация за играта на домакините, имам видеозаписи на изиграни от тях мачове, и мнението ми е, че са един много балансиран отбор, и независимо че колегата няма да може да разчита на трима наказани футболисти, той има достойни заместници на тях и това не бива да ни успокоява. Знаем амбициите на тима от Етрополе, а те са да се доближат до лидера във временното класиране. Хубавото е, че мачът ще се играе на отличен терен-нещо, от което страдаме, и се надявам нашия техничен отбор да разгъне възможностите си докрай и да излезем с чест от двубоя. Това е пътя за запазване на шансовете ни на лидерското място в групата”, сподели Саша Симонович. 

Вероятен състав:
Захари Димитров, Атанас Карачоров, Атанас Димитров, Крум Николов, Аспарух Шамкалов, Симеон Бояджиев, Димитър Стоев, Антон Костадинов, Живко Димитров, Марти Таушанов, Александър Смилков.
 

Черноморец (Балчик) се раздели с капитана си

Вижте подробности

Собственикът на Марица напусна клуба

Вижте изявлението на Христо Христов

Крило на Янтра със 100 мача за "ковачите"

Тони Иванов записа постижението в мача срещу дубъла на ЦСКА 1948

„Соколите“ се завърнаха в елита, но преследват 50 000 лева

Tри кръга преди края „соколите“ са лидер с 63 точки, пред Септември – 59, и Марек – 54

Спортист Своге обърна Марек с три гола за 14 минути (ВИДЕО)

"Шоколадите" събраха 36 точки на 15-то място, докато Марек е трети с 54

Митов: Ако имаме налични всички играчи, ще сме още по-силни

Ето какво заяви треньорът на Септември София след равенството с Добруджа

Своге може да върне усмивките на феновете на „соколите“

Вижте подробности

Добруджа препъна Септември София да приближи челото (ВИДЕО)

Нулево равенство в Добрич оставя Спартак Варна на четири точки аванс

Вили Вуцов: Бой със сопи и тояги за този с нарядите

Треньорът на Янтра с поредно колоритно изказване

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки