И Топчо фен на Окоча

От базираната в Нигерия академия са останали силно впечатлени от успешната кариера на Топузаков

И Топчо фен на Окоча

 И легендарният бивш капитан на Левски Елин Топузаков е голям фен на Джей Джей Окоча, стана ясно от видео, в което той участва заедно с родния фен Кирил Евтимов. В подобен подкаст за професионалната футболна академия Turf Season по време на празниците такова мнение изрази и легендата на ЦСКА Анатоли Нанков. Толята също посочи нигерийския техничар за свой любим африкански футболист.

 
От базираната в Нигерия академия са останали силно впечатлени от успешната кариера на Топузаков, връх в която е участието му в групите на Шампионската лига с екипа на Левски. Именно кадър на Топчо с легендарния Дидие Дрогба е станал причина за интереса на африканците към бившия национал. Кирил Евтимов, който често играе футбол с доскорошния помощник треньор на националите, с радост е откликнал на техните молби за подкаст.
 
В него Топузаков демонстрира и добър английски, явно шлифовал го в годините, когато игра зад граница. За пореден път от Turf Season са изпратили специални благодарности към българите и моментално са разпространили видеото по всички възможни социални мрежи. Академията дава на талантливи млади футболисти (на възраст от 15 до 21 години) платформа, чрез която те да покажат уменията си и да им дадат възможности за футболна кариера - както на местно, така и на международно ниво.
 
В периода 22-29 януари в Дубай Turf Season организира кастинг за млади африкански таланти, които да демонстрират своите футболни умения и потенциал пред елитни скаути и агенти от цял свят. Широко известно е, че Нигерия има огромно находище на футболни таланти. Доказателство за това са петте спечелени световни титли във възрастова група до 17 г.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки