ЧУДЕСНА НОВИНА: Пиронкова с два отрицателни теста за COVID-19!

Българката вече проведе първа тренировка на кортовете в Мелбърн

ЧУДЕСНА НОВИНА: Пиронкова с два отрицателни теста за COVID-19!

Цветана Пиронкова е дала два отрицателени теста за COVID-19 и вече проведе първа тренировка на кортовете в Мелбърн. Това потвърди самата тя пред dsport от Австралия. 

 
“За щастие в нашия самолет не е имало пътници, които да са дали положителен тест за коронавирус. За това, макар и с ден закъснение проведох първа тренировка днес“, заяви Цвети.
 
Последните часове се появиха информации, че тя е била на полет от Дубай за Мелбърн, в който е имало заразен с COVID-19 и ще трябва да бъде в пълна изолация 14 дни. Пловдивчанката обаче сподели, че това не отговаря на истината.
 
За строгите мерки в Австралия и суровите условия Цвети разказа: „Вече преминахме два теста и очакваме нови такива през всеки 2 дни. Мерките се спазват изключително стриктно и безкомпромисно. Има и състезатели в много по-сложна ситуация – с пълна забрана за излизане от стаите, въпреки отрицателните си тестове.“
 
„Организаторите се опитват да им осигурят максимално много удобства, но за момента не се очертава здравните власти да им позволят да излязат от стаите си по-рано“, добави най-добрата ни тенисистка. 
 
“Надявам се нещата да се нормализират до няколко дни и всички да получат възможност за адекватна подготовка преди турнира“, завърши Пиронкова.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки