Неймар се сваля с аржентинска певица (СНИМКИ)

Бразилецът танцувал с Емилия навръх Нова година

Неймар се сваля с аржентинска певица (СНИМКИ)

Футболната звезда Неймар посрещна 2021 година с нова тръпка, твърди „Сън“.

Става дума за Емилия Мернес, аржентинска певица с детско лице и тяло на богиня.

„Двамата са приятели и има неща, които могат да си разкажат. Ней е много мил, сладък и наистина добър домакин“, коментира близък на момичето пред британския таблоид.

„Иска ми се да вярвам, че това е любов. Обичам ги и двамата и искам да ги видя заедно“, заяви друг гост на новогодишния купон, който Неймар организира в Рио де Жанейро.

Преди броени дни Мернес публикува в Инстаграм снимка, на която е със своята кръщелница. Неймар коментира фотоса със сърчице, с което наведе на мисълта, че между него и Емилия има нещо повече от дружба. До 2019-а изпълнителката излизаше със свой колега от уругвайската поп група „Ромбай“.

Напоследък Неймар пък бе свързван с моделката Наталия Барулич, която бил отмъкнал от певеца Малума. От 2018-а насам бразилският национал не е имал сериозна връзка, след като се раздели с актрисата Бруна Маркезине.

Междувременно в Инстаграм, където се радва на фантастичните 145 милиона последователи, Неймар публикува фотос с майка си Надин и сестра си Рафаела, наричайки ги „най-важните жени в живота ми“.

Вчера Надин Гонсалвеш отбеляза 53-ия си рожден ден и получи поредно прочувствено обяснение в любов от младото си гадже - модела Тиаго Рамос (22 г.).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки