В ЗДРАВА БИТКА: Пирин надви Хебър с 10 души (ВИДЕО)

Бодуров с червен картон и грозни изцепки, Старокин се завърна с гол

В ЗДРАВА БИТКА: Пирин надви Хебър с 10 души (ВИДЕО)

Пирин спечели с 2:0 домакинството си на Хебър от първия пролетен кръг във Втора лига. Резултатът откри Станислав Манолев в края на първото полувреме. Малко по-рано от игра беше изгонен капитана на благоевградчани Николай Бодуров. Крайният резултат оформи завърналият се в тима Орлин Старокин минути преди края на мача.

 
Успехът позволи на Пирин да дръпне с три точки пред Локомотив (Сф) на върха в класирането. Столичани обаче са с мач по-малко. В понеделник те приемат Спортист (Своге). Хебър остава на пета позиция, засега.
 
Първата по сериозна опасност дойде половин час след началото на мача. Юлиян Попев отлично в наказателното поле и Спас Георгиев отправи удар, но Александър Любенов се намеси. Секунди по-късно домакините получиха нов шанс за гол, след като Николай Бодуров отправи шут, който обаче бе твърде слаб, за да затрудни стража на гостите.
 
В края на полувремето капитанът на Пирин си изкара червен картон, за който най-вероятно ще получи доста сериозно наказание. Николай Бодуров удари лицето на съперник. Последва спречкване между футболистите на двата отбора. Бодуров пък първо наплю съперников футболист, а след опита да изрита без топка вратаря на гостите Александър Любенов преди да напусне терена. 
 
Малко след това Станислав Манолев откри резултата. Преслав Йорданов засече с глава центриране от корнер. Ударът му бе избит от Александър Любенов, но при добавката бившият национал не пропусна да накаже гостите от Пазарджик.
 
В 68-ата минута пробив на Откай Хамдиев завърши със силен шут, но топката мина встрани от вратата. Малко по-късно Станислав Маневски също опита да затрудни Петър Петров.
 
Четвърт час преди края Юлиян Попев изведе Преслав Йорданов зад гърба на отбраната на Хебър. Бившият нападател на ЦСКА шутира, но не намери очертанията на противниковата врата.
 
В 84-ата минута Орлин Старокин оформи крайния резултат. "Орлетата" организираха перфектна контраатака, която завърши с гол в мрежата на Хебър. 
 
 
„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки