Лацио оцеля в голово шоу с последния (ВИДЕО)

Столичани прекъснаха серията от три поредни загуби в Серия "А"

Лацио оцеля в голово шоу с последния (ВИДЕО)

Лацио измъкна драматична домакинска победа с 3:2 срещу последния в класирането Кротоне. Римляните на три пъти повеждаха, като последния път това бе достатъчно за крайния успех.

 
Първата добра възможност за гол в мача се откри пред Чиро Имобиле в 9-ата минута. Той овладя в наказателното поле и стреля, но вратарят Алекс Кордас внимаваше и спаси. Пет фан Ради демонстрира перфектен поглед върху играта и с меко центриране намери Сергей Милинкович-Савич, който хладнокръвно насочи топката в мрежата за 1:0.
 
Половин час след началото резултатът беше изравнен. Неубедителни действия на защитата на домакините позволи на Сими да стреля от границата на наказателното поле. Нигериецът насочи топката в ъгъла и Пепе Рейна не успя да реагира.
 
В 39-ата минута Луис Алберто отново изведе Лацио напред в резултата. Чиро Имобиле му подаде и Алберто прати топката в мрежата с хубав удар от дъгата на наказателното поле.
 
Когато изглеждаше, че събитията са под контрола на Лацио, Мохамед Фарес закъсня и препъна опонент в наказателното поле. Главният съдия посочи бялата точка, а наказателният удар реализира Сими за 2:2.
 
Фелипе Кайседо отбеляза победния гол в 84-ата минута. 
 
За "орлите" това бе първи успех след три поредни загуби във всички турнири. Отборът на Симоне Индзаги е седми в класирането и изостава на 4 точки от градския си съперник Рома, който е четвърти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки