Крушарски за Акрапович: Човек, когато е долу, не трябва да го натискаш

"Лицензът на Локо Пд е шест! Имаме споразумение с данъчните, плащаме си"

Крушарски за Акрапович: Човек, когато е долу, не трябва да го натискаш

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде любопитно интервю за Plovdiv24.bg. Клубният шеф коментира най-интересните теми, свързани с "черно-белите". Крушарски бе твърде откровен за Бруно Акрапович, за финансовата криза в Локомотив, за плановете му, свързани със стадиона и с базата в ЖР "Тракия", за лиценза на черно-белите, както и за националния отбор.


Ето накратко изявлението на Крушарски:
 
За уволнението на Акрапович: Човек, когато е долу, не трябва да го натискаш. Той и аз знаем истината и какво сме си казали. Дано си извади поука.
 
За финансовата криза в Локомотив: Имало е и по-тежки случаи в клуба. След като играят момчетата, виждат ме всеки ден на Лаута, не съм се скрил. Ще се оправят нещата. Просто се закучиха нещата с тая пандемия. Не мога да намеря материали за работата ми, не мога да изнеса стоката. Проблемите са от международен характер. Но до края на май момчетата ще са на нула, ще играят в Лига Европа, ще изкарат някой лев, а и аз ще забогатея покрай тях.
 
За базата в ЖР "Тракия“: Днес или утре идват булдозерите, за да подравняват. Трябва да отидат към 1300 камиона насип. Както съм казал, до месец септември двата терена ще са готови.
 
За стадион "Локомотив“: Въпрос на техническо време е да се изчистят нещата между община и проектанти и да почне да се строи. През април или в началото на май ще може да почне да се строи. Щом има пари, всичко става.
 
За лиценза на клуба: Лицензът е шест! Имаме си споразумение с данъчните, плащаме си. Остана главницата от 187 000 лева. Както и да върви кампанията на феновете, това е похвално. Показва, че ние сме едно семейство, една фамилия.
 
За националния отбор: Четирима наши футболисти са там. Кога друг път Локомотив е имал толкова много национали? Ако четиримата бяха играли вчера, можеше да стане по-друг мач. На Ясен, който е пловдивчанин, бих му препоръчал: Тури ги и четиримата и ще видиш какъв мач ще направят.
Ботев (Пд) си върна халф

Красиан Колев игра под наем в Хебър

Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

След срещата в БФС: Efbet лига остава с 16 отбора

Това заяви Филип Филипов в Бояна

Гражданският съвет, отговорен за "Колежа" иска преработка на проекта

Целта е стадионът да покрие категория 4 на УЕФА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки