Майкъла: Документите за "Армията" са готови, ЦСКА трябва да извади пари

"Случващото се с Левски е обидно. Кой въобще може да си помисли, че някой ще дойде отнякъде в България да хвърли 250 милиона долара?!"

Майкъла: Документите за "Армията" са готови, ЦСКА трябва да извади пари

Бившият защитник и изпълнителен директор ЦСКА Георги Илиев коментира пред информацията в днешния печат относно стадион "Българска армия". Според строителния предприемач документално всичко около съоръжението е готово, като остава ръководството на "червените" да осигури парите за строеж. Майкъла засегна и наболялата тема около Левски и неговото финансиране.

 
"Документите за "Армията" са готови, ЦСКА няма спирачка относно строежа на стадиона от нито една институция. Остава само клубът да направи апортна вноска, с която да гарантира, че разполага с пари, с които да започне строителните дейности. Говорим за 20 милиона лева, които могат да се набавят и като банков кредит. За още 30 милиона продаваш за 30 години правата върху името на стадиона на някоя голяма компания, както стана с "Арена Армеец", и строителството може да започва. Няма да пострада нито едно дърво, нито един храст, има достатъчно място да се строи там. Още повече, че трибуните ще се приближат към игрището с премахването на лекоатлетическата писта. Буташ всичко и градиш един нов модерен стадион, какъвто феновете на ЦСКА чакат дълги години и заслужават. Всичко е в ръцете на ръководството", заяви бизнесменът пред Спортал. 
 
"Случващото се с Левски е обидно. Кой въобще може да си помисли, че някой ще дойде отнякъде в България да хвърли 250 милиона долара?! Феновете на Левски наистина ли го вярват това? Явно чакат чувалите с долари да дойдат с влаковата композиция от Америка, но то пък от Америка дотук няма влак. На "Герена" въобще знаят ли как се изписват 250 милиона? Това не е сериозно. Едно време на "Армията" дойде един човек, който имаше няколко магазинчета за пури. Левскарите сега ни задминаха по цирк. Няма как това момче да дойде и да иска да хвърли 250 милиона долара в български клуб, освен ако не е мултимилиардер. Или ако зад него тайно не седи някой могъщ бизнесмен и не е подставено лице. В този случай обаче говорим за схема, за някаква игра. 
 
Левски е голям отбор с много фенове, които не трябва да вярват в такива сънища. Наско Сираков прави всичко възможно да спаси клуба, правилно не отиде на онази пресконференция. Наско обаче не е за собственик, какъв собственик е той? Отдавна съм казал, че собственик на клуб може да е този, който има печеливш бизнес и който може да си позволи да дава всеки месец заплати - на футболисти, треньори, директори, отдели, до пазача, чистача и домакина. Такива като Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, Цветомир Найденов, Венци Стефанов, Христо Крушарски, Иван Василев, Стойне Манолов, Георги Самуилов, Тодор Батков и т.н. Едно е да си изпълнителен директор или спортен мениджър, друго е да си собственик", каза още Майкъла. 
 
ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки