Агентът на Киелини намекна, че Ювентус не го иска

"Киелини не смята да се отказва", заяви Давиде Липи

Агентът на Киелини намекна, че Ювентус не го иска

 Джорджо Киелини стана европейски шампион, но още не е подновил договора си с Ювентус. Неговият агент Давиде Липи обаче е спокоен, че ситуацията скоро ще се изясни и 36-годишният бранител ще преподпише с “бианконерите”.

“За да се подпише договор, са необходими поне две страни. Джорджо отиде на европейското първенство и беше изцяло съсредоточен върху националния отбор. Нямаме проблеми с Ювентус. Уговорката беше да се срещнем по-късно през лятото, но още не сме го направили”, заяви Липи. “Какво ще се случи, ако дойде оферта от друг водещ отбор в Европа? На този етап няма такова предложение. Изчакваме ръководството на Ювентус да определи дата за преговорите. В момента Киелини е единственият свободен агент от националите на Италия”, поясни агентът на защитника.

“На Киелини му е рано да се отказва. Невероятно е това, което той направи, след като се възстанови от скъсаните връзки. Джорджо изпитва силна страст към футбола и го доказа на Евро 2020. Той е символ на Ювентус вече дълги години. Изчакваме обаждане от клуба”, каза още Липи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки