РАЗКРИТИЕ: Трусове в ЦСКА, Любо Пенев може да бъде изгонен?

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Трусове в ЦСКА, Любо Пенев може да бъде изгонен?

Гриша Ганчев няма никаква комуникация и до днес с двама души, които дърпат изцяло конците в спортно-технически план. Това са Стойчо Стоилов и Любослав Пенев, пише "Блиц".

Няма, не защото се е оттеглил и много, много не се бърка в управлението на клуба, оставайки всичко на сина си Данаил. Причината е, че босът не е доволен от двамата, и най-вече от Любо в последно време.

Да, Пенев спечели Купата на България, но след това като че ли в него нещо се е променило… Ганчев и Стоилов са почти неразделни, но през година-две влизат в конфликт. Този път нещата между тях изглеждали сериозни...

Любо направи вътрешна рокада в отбора – махна кондиционния треньор Кирил Динчев, слагайки на неговото място своя човек Пабло Караско Гомес. Динчев е от кръвната група на Гришата, баща му е шефът на охраната на бизнесмена.
 

Испанецът Гомес оплескал яко работата, твърди още Блиц. Още по време на лагера в Австрия той пренатоварвал футболистите. Карал ги да правят странни упражнения, от които те пропищели.

„Става въпрос за огромни физически натоварвания. Вдигали са щанги, после е трябвало да клякат, държейки железата над главите си – все едно са професионални щангисти. Някои са получили контузии. Други после са се чувствали няколко дни поред некомфортно.

Явно нещо се е объркало, защото травмите в отбора зачестиха със страшна сила. Стана беля, момчетата недоволстват, но не смеят да гъкнат пред Любо. Това вбеси и Гриша Ганчев, и сина му Данаил. Не виждате ли, че играчите нямат сили. Физическата им подготовка е под всякаква критика. Отделно новите не са се адаптирали. Логичното се случи – 0:4 от Лудогорец“, коментират източници на медията.

Каква ще е реакцията на най-важния човек – никой не знае. Би било прибързано с рокади и промени, защото една загуба не значи нищо, въпреки че тя бе историческа. ЦСКА не бе губил от идването на Гриша Ганчев с толкова голям резултат. И то от най-големия си съперник за титли и купи в момента в България.

Ще бъде ли Любо оставен да работи? При издънка в Европа и на старта в първенството нищо чудно да има реакция от най-високия етаж в Борисовата градина.

И Тулуза на опашката за Кордоба

Френският клуб е поредният с интерес към звездата на Левски

Берое пусна билетите за Пирин

Пропуски могат да се купяк както онлайн, така и каси на eventim

Ботев (Пд) си върна халф

Красиан Колев игра под наем в Хебър

Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки