Стойчо в Латвия: Влязъл съм на шеста скорост

"Няма да правя резки промени, Антов е под въпрос"

Стойчо в Латвия: Влязъл съм на шеста скорост

 Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира предстоящия мач срещу Лиепая. Двубоят от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е утре от 17:00 часа на стадион "Даугава".

 
"Ще направим една тренировка. Антов е под въпрос. Има 24 часа до мача, надявам се да се включи в срещата. Неговото присъствие е изключително важно. Имах възможност да се запозная с тима на Лиепая. Играят добър футбол. Дават и на съперника да играе. Липсва агресията на руските клубове. Мисля, че ще стане добър мач. Няма да правя резки промени. Ще се съобразя със схемата на игра, която е практикувана досега, с леки промени".
 
"Поведението на състезатели и треньори трябва да е на високо професионално ниво. Нямаме много време. Отборът трябва да се отърси от случилото се. Ние трябва да надграждаме. Познаваме се достатъчно добре с Лиепая. Имаме информация за основните им играчи. Всеки треньор се стреми да потърси изненада. Концентрирани сме, следим всичко случващо се".
 
"Премахването на правилото за гол на чужд терен дава възможност и на двата тима да излязат от първата минута и да търсят победата. Понякога отборите, които равенство ги устройва се затварят. Сега няма да е така".
 
"Всеки един треньор има нужда от време, но в ЦСКА никога няма време. Влязъл съм на шеста скорост. Трябва ни време само да се опознаем, да поговорим". 
 
"Всичко сме обмислили, съществува и вариантът за дузпи. Каквото и да стане е важно ние да сме победителите". 
 
"Говорих с Кирил Динчев. Надявам се бързо отборът да подобри физическото си състояние. В противен случай няма как да изпълнява исканията на треньора. Моите изисквания са едни, на Любо Пенев са други. Състезателите трябва да са наясно с това нещо и трябва бързо да превключат. Лека полека ще правя промени, ще се съобразя със схемата на игра и с изискванията към футболистите, които са имали досега", заяви Младенов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки