Сензациите в пресата: Стивън Петков снимал срамното видео в съблекалнята

Миланов и Славчев титуляри заедно след близо 8.5 години, Нефтохимик отново заплашен с ликвидация, Ихинио Марин в игра чак през декември и още…

Сензациите в пресата: Стивън Петков снимал срамното видео в съблекалнята

Сензациите в пресата днес, неделя, 8 август 2021 година:

„Мач Телеграф“: Стивън Петков снимал срамното видео в съблекалнята 

Юношата на Левски и вече бивш футболист на клуба Стивън Петков най-вероятно е заснел и разпространил срамното видео от съблекалнята на „сините“със Здравко Димитров. Това е показало проучване на „Герена“, уповаващо се на позицията на нападателя в съблекалнята, която отговаря на тази, от която е заснет клипа. Припомняме, че в мрежата се появи видео, на което крилото на Левски Здравко Димитров се самозадоволява след една от тренировките на тима. Въпросните кадри скандализираха футболната общественост. От „Герена“ разкриха, че ръководството на Левски е по-възмутено от този, който е разпространил клипа, а не толкова на Димитров.

„Тема спорт“: Марин в игра чак през декември

Испанският нападател на Лудогорец Разград Ихинио Марин ще започне пълноценни тренировки до три седмици или в началото на месец септември. Рехабилитацията на футболиста за момента върви по план. Реално Марин е извън игра от почти 10 месеца. Той се контузи на 25 октомври 2020 година, кога то счупи глезен в мач с Монтана на "Огоста". Прогнозите бяха, че той ще е готов за игра още през пролетта, но това не стана. Сега надеждите са да бъде на линия ноември или началото на декември. В атака шампионите разполагат с Пиерос Сотириу и Елвис Ману, както и с голмайстор номер 1 в историята на клуба Клаудиу Кешеру. Румънският ветеран обаче е в немилост и бе изваден от първия отбор. Затова и Лудогорец може да подсили атаката си до затварянето на трансферния прозорец с нов нападател. Лудогорец за момента има гарантирано място в групите на Лигата на конференциите, но може и да повишат нивото, ако се преборят за позиция в Лига Европа или дори в Шампионската лига. Очаква се развитие в следващите дни.

„Мач Телеграф“: Нефтохимик отново заплашен с ликвидация

Съдбата на бургаския гигант Нефтохимик отново е заложена на карта. От стадион „Лазур“ разкриха, че ръководството за пореден път е заговорило, че клубът може да прекрати предсрочно участието си в първенството. Причините - слабото представяне на тима, който е на последно място в класирането след три поредни загуби, и съдийството във Втора лига. Шефовете на „шейховете“ вярват, че реферите целенасочено свирят срещу отбора. Припомняме, че на „Лазур“ избухна грандиозен скандал в последния кръг, когато Нефтохимик загуби с 3:4 от Марица, след като пловдивчани получиха право да изпълнят дузпа в последната минута. Членът на Съвета на директорите на клуба Анелия Златкова-Георгиева беше бясна след двубоя, а комисията „Етика и феърплей“ към БФС я глоби с 1250 лева за „уронване престижа и нарушаване честта и достойнството на съдийската бригада в медиите“. В същото време във футболните среди тръгнаха доста слухове около крайния резултат в този мач, минал през впечатляващ обрат.

„Тема спорт“: Миланов и Славчев пак един до друг титуляри след близо 8.5 години

Тази вечер рамо до рамо в стартовия състав на Левски ще започнат Георги Миланов и Симеон Славчев. Двамата започнаха професионалните си кариери в Литекс. А последният път, в който попаднаха заедно в единайсеторка, бе преди близо 8.5 години в мач на ловчанлии срещу... Левски. На 20 април 2013-а ловчанлии посрещат сините в шампионатен двубой. Тогава столичани се борят за шампионската титла с Лудогорец и им е необходима само победа. Начело на Литекс пък е Христо Стоичков. В мача Левски повежда след половин час игра с точен изстрел на Гари Родригес. Христо Йовов пък удвоява в 62-ата, а дузпа от състава на столичани пропуска таранът Жоао Силва. В 80-ата минута Илия Миланов - братът близнак на Георги, вкарва за оранжевите. Симеон Славчев е заменен в 77-ата минута, като на негово място се появява Кирил Десподов. Титуляр за Литекс е още един сегашен играч на Лудогорец - Антон Недялков. След края на кампанията Георги Миланов бе продаден на ЦСКА Москва. Той бе избран и за футболист №1 на България за 2012 година. В сегашния състав на Левски има още един играч, грабвал този приз - вратарят Николай Михайлов. Стражът бе №1 през 2011-а.
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки