ОБЗОР: Беласица поведе на Югозапад с трета поредна победа

Новият водач в групата е с пълен актив от точки и най-добра голова разлика

ОБЗОР: Беласица поведе на Югозапад с трета поредна победа

В междинния трети кръг за първенството на ЮЗ трета лига се изиграха девет мача. Отбелязани бяха общо 18 гола, от които 14 за домакините и 4 за гостите. 

Левски Чепинци и Пирин ІІ Благоевград завършиха 2:2. Футболистите на домакините бяха догонващи в резултата, след като гостите поведоха чрез Ради Чергански и Мариан Вангелов, а домакините изравняваха чрез Иван Милков и Даниел Колев. Президентът на Левски Георги Милков сподели, че главният съдия Иван Иванов не е отсъдил явна дузпа за спъване на Даниел Шмедин в 85-та минута. Наставникът на Пирин ІІ Ради Бачев изказа своето задоволство от играта на момчетата и сподели, че при точен мерник на Мариан Вангелов и Ради Чергански е могло да се стигне до спечелване на трите точки. Той не пропусна да изтъкне отличната игра на Тони Костадинов в тази среща. „В събота се стягаме за победа на градския стадион в Рила срещу Вихрен Сандански”, допълни Бачев. 

В Етрополе отборът на Чавдар победи трудно Сливнишки герой с 1:0. Единственият гол в срещата отбеляза Калоян Тодоров в 49-та минута. Наставникът на гостите Петър Малинов сподели, че непростими пропуски за неговия тим са направили Денислав Минчев и Николай Маринов при резултат 0:0. „Добър отбор са изградили колегите . Мачът се игра на отличен терен. Надявам се в събота да запишем нова победа, този път срещу Гранит Владая,  като домакини”, сподели Петър Малинов.

На стадиона във Владая местният Гранит претърпя загуба  от новака в групата Костинброд с 0:2. Головете за гостите отбеляза неостаряващия Петър Димитров. „Петър Димитров за нас е Лионел Меси. Разчитаме много на него, надяваме се и в събота да нанесем първата загуба като домакини на временния водач в таблицата отбор на Беласица Петрич”, сподели Любомир Божанков-старши треньор на Костинброд. 

В Разлог местният Пирин завърши 0:0 срещу Ботев Ихтиман. През втората част на срещата играта се водеше от отбора на гостите, но не се стигна до отбелязване на гол. В събота отборът на Ботев Ихтиман приема Септември ІІ София и нагласата е за първа победа в първенството. Отборът на Пирин Разлог гостува на Рилски спортист Самоков. Домакините до момента са без спечелена точка и са с нагласа да спечелят двубоя и да зарадват привържениците си. 

Столичния Септември ІІ и ФК Кюстендил завършиха при нулево равенство. И двата отбора са проиграли по едно чисто голово положение в срещата. В събота четата на Николай Николов-Чезето ще домакинства на Пирин Гоце Делчев и се надява да счупи каръка след като в три поредни мача завършиха наравно, спечелвайки само три точки, което не отговаря на техните възможности и амбиции. Септември ІІ София гостува на Ботев Ихтиман.

В Гоце Делчев местният Пирин победи Вихрен Сандански с 2:0. Головете за отбора на домакините отбелязаха от дузпи Петър Головодов в 32-ра и Петър Лазаров в 54-та минути. От треньорския щаб на Пирин споделиха, че е имало доста пропуски, като три от тях са дело на Илия Карапетров. В събота тимът от Гоце Делчев се надявам да излезе с чест от двубоя в Кюстендил. Футболистите на Вихрен Сандански ще са втори пореден мач гости, този път на отбора на Пирин ІІ Благоевград. Очаква се в този мач тимът от Сандански да се представи на ниво и да излезе с чест от двубоя. 

На стадиона в Бистрица местният Витоша победи Рилски спортист с 1:0. Единственото попадение в срещата отбеляза Цветомир Вачев. Доста пропуски за домакините от страна на Емил Гъргоров, Томи Костадинов. В събота Витоша гостува на Банско и ще търси продължаване на победната си серия. Отборът на Рилски спортист до момента е без спечелена точка и се стяга да запише първа победа в първенството срещу Пирин Разлог. 

На стадион Христо Ботев в Ботевград местният Балкан победи отбора на Банско с 4:1. Първи откриха резултата гостите в 4-та минута чрез Боби Хазуров. По-късно отборът на домакините се вдигна на щурм и победиха с голове на Калоян Бонев-два, Димитър Руйчев и Павел Петков от дузпа. В събота отборът на Балкан ще гостува на Надежда Доброславци и футболистите се стягат за нова победа и утвърждаване в челото на таблицата. Отборът на Банско ще домакинства на единия от силните отбори Витоша Бистрица. От ръководството на клуба споделихау че друга алтернатива, освен победа-първа за сезона-нямат.

На стадиона в Микрево отборът на Беласица Петрич победи Надежда Доброславци с 4:0. Головете отбелязаха Живко Димитров-малкия Ромарио- хеттрик и един гол Лъчезар Давков. С тази победа отборът на Беласица оглави временно таблицата за класиране на гурпата. Старши треньорът Саша Симонович сподели, че отборът му смята да продължи победния си ход и в Костинброд, като отново ще даде шанс мачът да започнат тези 11, които са в най-добра форма в момента. Отборът на Надежда Доброславци ще домакинства на Балкан Ботевград и от ръководството на клуба споделиха, че ще направят всичко възможно да излязат с чест от двубоя. 

Мачът Хебър ІІ Пазарджик и Оборище Панагюрище е отложен от СТК на ЗС на БФС за 28 август. 
„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки