Шокиращо! Зверев пребил приятелката си, искал да умре

Това се е случило в Шанхай през 2019 година

Шокиращо! Зверев пребил приятелката си, искал да умре

 Олимпийският шампион по тенис Александър Зверев стана обект на нови скандални разкрития от бившата му приятелка Олга Шарипова. Тя разказа как е била подложена на насилие от негова страна по време на турнира в Шанхай през 2019 г.

Рускинята твърди, че на 9 октомври същата година е направила опит да се самоубие, но германският спортист е демонстрирал любвеобилност, за да я разубеди. На следващия ден обаче той започнал да я бие.

„И преди ми е посягал, но този път разбрах, че не мога да бъда просто боксова круша. Опитах да се отбранявам, но съм жена и нямам силата да се противопоставя на добре трениран спортист. Бях в банята и когато излязох, той ми забрани да се облека и каза: „Надявам се да умреш. Трябваше да умреш вчера, но не исках това да става в моята хотелска стая“, заяви Шарипова пред slate.com.

В хода на интервюто Шарипова показва снимки от чатове със своя приятелка, в които разказва за други прояви на насилие от страна на Зверев и дори снимки на синини. За конкретния случай в Шанхай тя признава, че се е спасила, след като се е заключила в банята. След това тенисистът получил обаждане от баща си и напуснал стаята. Впоследствие дошъл Александър Зверев-старши, който я заплашил със съд, ако тя до вечерта не напусне хотела.

„Седях на пода в банята и цялото тяло ме болеше. Когато Саша излезе, в мен нахлуха такива емоции, че започнах да се смея. След това дойде баща му, който започна да ми говори: „Ти си боклук! Не се нуждаем от теб“, разказа Шарипова.

Както е известно, през миналата година красивата рускиня започна да разкрива за насилието, на което е била подложена по време на връзката си с германския тенисист, който само преди няколко седмици стана олимпийски шампион в Токио. Тогава Олга Шарипова заяви, че не желае да говори за всичките преживени случаи, той като иска да ги забрави.

Надал: Не искам синът ми да ме запомни на корта

Испанецът няма намерение да играе още дълго

Шиникова стартира с победа на турнир по тенис в Тунис

Глушкова отпадна след две победи в квалификациите

Гришо започва в Мадрид срещу чех

18-годишният Якуб Меншик победи Яник Ханфман с 6:4, 7:6 (3)

Надал отнесе тийнейджър на старта в Мадрид (ВИДЕО)

Испанецът ще се изправи срещу Алекс де Минор във втория кръг

Две българки се класираха за четвъртфиналите в Анталия

Стаматова стигна и до полуфинал на двойки

Григор коментира емблематична победа над Джокович

Вижте какво каза българинът

Български успехи на тенис турнир в Скопие

Вижте подробности

Надал не знае дали ще играе на "Ролан Гарос"

"Ще участвам, само ако усещам, че мога да постигна нещо значимо"

Стаматова с успехи на сингъл и на двойки в Анталия

Вчера успех на сингъл постигна и Росица Денчева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки