Сензациите в пресата: Левски още не може да плати на Хубчев

Вижте всичко най-интересно тук

Сензациите в пресата: Левски още не може да плати на Хубчев

Мач Телеграф: Левски още не намира парите за Хубчев

Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа спонсорски договор с Палмс Бет. Компанията ще започне да налива повече пари в клуба чак след Нова година, когато името й ще се появи отпред на фланелките. Дотогава "сините" трябва някак да се справят, а най-големият проблем е свързан с огромния дълг към Петър Хубчев и екипа му. Бившият треньор на "сините" съди Левски във ФИФА за около 1 милион лева, а много скоро изтича срокът, до който Левски трябва да се разплати с Хубчев. Към днешна дата обаче на "Герена" няма пари за този дълг, а неизплащането му може да коства лиценза на "сините" за следващия сезон. Няма шанс Хубчев и адвокатите му да не потърсят парите веднага, след като срокът изтече. Бившият защитник спечели без проблеми делото във ФИФА след уволнението си, след като договорът му с Левски беше подписан с германски паспорт. Същото важеше и за асистентите му, което не позволи на "сините" да действат с Хубчев и екипа му по българското законодателство. Има още една опасност, която дебне в Левски. Тя също е в особено големи размери. Става дума за бившия футболист на тима Насиру Мохамед, който също притиска клуба с дело във ФИФА. Ганайският футболист напусна "Герена", след като не беше получавал дълго време заплатата си и моментално даде Левски на съд. По неофициални информации, "сините" трябва да изплатят на Мохамед впечатляващите 850 000 лева до края на годината, ако не искат сериозни санкции.

Тема Спорт: ЦСКА платил 500 000 лева за Кръстев

ЦСКА е платил на Славия 250 хиляди евро за национала Калоян Кръстев. Договорът на нападателя е за три години, като любопитното е, че белите няма да получат процент от бъдеща продажба, тъй като тази точка не залегнала в договора между двете страни. Предишната сделка по оста "Овча купел" - Борисовата градина бе осъществена миналото лято. Тогава Георги Йомов смени бялата фланелка с червена, а славистите запазиха правото да приберат 20% от следваща продажба на крилото. Трансферът на Йомов също вкара половин милион лева в касата на Славия, както този на Кръстев. Разликата е, че при следваща продажба на крилото, белите ще получат още приходи. 

Червените привлякоха Кръстев малко преди затварянето на трансферния прозорец. Той ще е втора опция за централен нападател до възстановяването на Бисмарк Чарлс през октомври. Кръстев чака дебют за ЦСКА днес срещу Славия, а след това ще запише минути и на "Олимпико", тъй като Кайседо е наказан.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки