Балкан ще брани върха в дербито с Беласица

Мачът е в събота на стадион "Цар Самуил" от 16 часа

Балкан ще брани върха в дербито с Беласица

 Беласица посреща Балкан в дербито на върха. Мачът от 12-ия кръг на ЮЗ Трета Лига ще се играе  в събота на стадион "Цар Самуил" от 16 часа. 

 
Този двубой е от изключително важно значение най-вече за домакините,  които само при победа могат да скъсят разликата от 6 точки. Ненапразно този мач ще бъде ръководен от международния съдия Волен Чинков, подпомаган от Денис Соколов и Димитър Добромиров, ІV съдия Георги Спасов, делегат ще бъде бившият елитен арбитър Кънчо Димитров. 
 
В момента положението в Беласица не е много розово.  Атанас Димитров се готви самостоятелно без топка и отпада от сметките на наставника си за съботния двубой . Александър Смилков също не тренира заради невъзстановена контузия. Не се появиха на първата тренировка за съботния двубой Йордан Тодоров заради контузия в глезена и Патрик Попов заради болки в бедрото. Единственото радващо е, че изтече наказанието на Мартин Русков. При това положение обстановката в отбора стана още по-тежка поради липсата на достойни заместници по известни причини-недобрата селекция , направена през лятната пауза. 
 
Треньорът на Балкан Иван Редовски може да разчита на абсолютно всички свои футболисти, които до момента имат 10 победи, като последната постигнаха над коравия отбор Гранит Владая в изминалата сряда и ненапразно са едноличен лидер в таблицата с 30 точки. 
 
Наставникът на Беласица Саша Симонович е поставен в много тежка ситуация и със сигурност пред вратаря Кирил Георгиев в защитния вал ще разчита на Атанас Чепилов, Валентин Костов, Мартин Русков и Аспарух Шамкалов, диспечерските функции ще поеме Симеон Бояджиев, в халфовата линия ще оперират Марти Таушанов и Божидар Янков, а  напред – Живко Димитров, Кирил Киров и Димитър Иванов. Възможни са размествания в последния момент ако Йордан Тодоров и Патрик Попов почувстват , че могат да вземат участие в този тежък двубой и макар и със стиснати зъб да помогнат на отбора си.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки