Саутгейт: Беше разочароващо представяне

"Трудно е да се определи къде точно сме се провалили", сподели селекционерът на Англия

Саутгейт: Беше разочароващо представяне

 Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви, че неговите футболисти са допуснали много грешки при равенството 1:1 с Унгария снощи на "Уембли" в среща от световните квалификации за Мондиал 2022.

 

"Беше разочароващо представяне. Но това е заслуга на Унгария - те ни създадоха тактически проблеми, не бяхме гъвкави и не играхме на необходимото ниво. Трудно е да се определи къде точно сме се провалили. Ще има време да помислим малко за баланса в отбора. Индивидуално също можем да се подобрим. Днес допуснахме много елементарни грешки с топката", каза Саутгейт.
 
"Трябва да се замислим. Не трябва просто да преценяваме нещата в един мач от една гледна точка. Унгария не ни позволи да играем с халфовете, а ние не бяхме достатъчно остри в атака. Не видях нищо от предишния мач или от тренировките", добави той.
 
Англия победи Унгария с 4:0 в Будапеща преди пет седмици, а Саутгейт призна, че може да е имало нотка на подценяване.
 
"Не знам дали подсъзнателно сме смятали, че това ще бъде по-лесен мач, защото ги победихме убедително през септември, но те бяха много добри в защита. Не играхме на нивото, което показахме в Унгария и не направихме достатъчно, за да спечелим мача", коментира още мениджърът на Англия.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки