loader

В УКРАЙНА: Двама контузени в Зоря за мача с ЦСКА (ВИДЕО)

Стойчо Младенов с брифинг в сряда, вижте какво съобщиха от „Армията“

Следващият съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите Зоря (Луганск) ще пристигне в София с двама от играчите си, които са с травми, пишат медиите в Украйна.

Виталий Вернидуб и Егор Назарина ще пътуват със съотборниците си, въпреки че все още не е ясно дали ще могат да вземат участие в двубоя с "червените".

Двамата бяха сменени принудително при загубата с 1:6 от Шахтьор Донецк в последния кръг на местния шампионат.

Украинците ще кацнат в София утре и в 19:00 часа ще проведат официалната си тренировка на Националния стадион. Половин час по-рано пък наставникът на тима Виктор Скрипник ще говори пред медиите.

"Червените" ще тренират на базата си в Панчарево, а пресконференцията на Стойчо Младенов ще бъде в 14:30 часа.

Ето и какво съобщиха за брифинга от „Армията“:

Утре (20 октомври) от 14:30 часа в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски" ще се проведе пресконференцията преди двубоя от третия кръг на група "С" в Лигата на конференциите между отборите на ЦСКА и Зоря (Луганск). На вашите въпроси ще отговарят треньорът на "армейците" Стойчо Младенов и Иван Турицов.

Пресконференцията на гостите от Украйна ще се проведе от 18:30 ч., а 30 минути по-късно ще проведат и официалната си тренировка на Националния стадион. Първите 15 минути от заниманието ще бъдат открити за представителите на медиите.

ВАЖНО: Акредитациите на журналисти, фотографи и оператори за двубоя ще се раздават само и единствено след края на пресконференцията на Стойчо Младенов! Всички подадени молби за акредитации са одобрени.

Молим всички представители на медиите да спазват следните задължителни противоепидемични мерки:

- носене на предпазна маска и използване на дезинфектант преди влизане в залата за пресконференции на стадиона;

- минимум три метра разстояние от подиума и заемане на седящите места в залата през две седалки един от друг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки